Hesabım
    Netflix, Çin Yapımı Fantastik Film 'Super Me'yi Satın Aldı

    İddialı filmin yayın hakları Netflix'in oldu

    Küresel yayın hizmeti Netflix, yakında çıkacak Çin fantastik filmi “Super Me” için çok bölgeli yayın haklarını satın aldı. Hikaye, berrak rüyalar ve kararsızlıklarla mücadele eden bir senaryo yazarı hakkında, merak ve heyecan uyandıran bir anlatıya sahip. Film, Chong Zhang tarafından yönetildi ve Tayvan’dan Darren Wang, Zhao Bingkun, Song Jia ve Wu Gang'a sahip bir oyuncu kadrosu var.

    Filmin dünya prömiyeri, türü ve fantastik eğilimleriyle tanınan Sitges Uluslararası Film Festivali'nin 2019 baskısının panorama bölümünde yapıldı. Ayrıca 2019'da Paris Uluslararası Fantastik Film Festivali'nin yarışma bölümüne ve 2020 Brüksel Uluslararası Fantastik Film Festivali'ndeki yarışma için seçildi. Ancak, 2019'da yapılması planlanan Çin gösterimi dağıtımcı tarafından iptal edildi.

    "Super Me", nihayet geçen hafta Çin ana karasındaki galasının tadını çıkardı ve cuma günü Çin'de ticari gösterime ulaşacak. Çevrimiçi gösterim tarihini henüz onaylamayan Netflix, Çin anakarası, eski Yugoslavya toprakları ve Hindistan alt kıtası dışındaki tüm hakları devraldı. Hak satışları, Pekin ve Amsterdam merkezli Fortissimo Films tarafından gerçekleştirildi.

    Prodüksiyon, Baima Film ve Fortissimo’nun ana şirketi Hehe Pictures tarafından yapıldı. Netflix, Çin anakarasında bir yayın hizmeti olarak çalışmıyor. Ancak, son aylarda uluslararası izleyicilere gösterilmesi için birçok Çin filmine lisans verdi. Bunlar arasında, Li Weiran'ın yönettiği "The Yin Yang Master" adlı fantastik film yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top