Hesabım
    Renée Elise Goldsberry, Disney Dizisi ‘She-Hulk’un Kadrosunda

    Disney, Marvel evrenini genişletmeye devam ediyor

    Variety'nin haberine göre, Renée Elise Goldsberry, Disney Plus'ta yayınlanacak olan "She-Hulk" serisinin başrolü için görüşmelerde bulunuyor. Oyuncu anlaşmayı imzalarsa, adı daha önce açıklanan diğer başrol oyuncuları Tatiana Maslany ve Ginger Gonzaga'ya katılmış olacak. Dizi, kendisinden bir kan nakli aldıktan sonra Hulk güçlerini devralan Bruce Banner'ın kuzeni avukat Jennifer Walters'ı (Maslany) anlatıyor.

    Bruce'un aksine Jennifer, kişiliğinin, zekasının ve duygusal kontrolünün çoğunu elinde tutabiliyor. Goldsberry'nin oynayacağı karakterle ilgili detaylar gizli tutuluyor. Goldsberry ve Marvel temsilcileri şimdilik resmi bir açıklama yapmadı. Goldsberry, "Hamilton"daki Angelica Schuyler rolüyle 2016 yılında Tony Ödülü kazandı. Diğer Broadway çalışmaları arasında "The Color Purple", "The Lion King" ve "Dreamgirls" yer alıyor.

    Goldsberry, TV'de ise Netflix yapımı “Altered Carbon”, CBS dizisi “The Good Wife” ve ABC şovu “One Life to Live”de rol aldı. Sinemada ise geçen yıl piyasaya sürülen "Waves" ve "The House with a Clock in Its Walls" gibi projelerde rol aldı ve Disney'de yayınlanan "Hamilton" özel kaydında daha çok izleyiciye ulaşmayı başardı ve övgüler topladı.

    Kat Coiro, "She-Hulk"ta yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Dizinin pilot ve ek bölümlerini yönetecek. Jessica Gao diziyi yazıyor ve baş yapımcı ve şov sorumlusu olarak da projede yer alacak. "She-Hulk", Disney Plus'ta kurulan birkaç Marvel mini dizisinden biri. "WandaVision" bu yılın başlarında çıkış yaptı ve şu anda yayınlanan "The Falcon and The Winter Soldier"ın ardından "Loki" de haziran ayında gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top