Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın Yeni Filmi Vizyon Tarihini Aldı

    Usta yönetmen, 4 yıl aradan sonra yeni filmiyle geliyor..

    Paramount/Vantage

    Paul Thomas Anderson’ın adsız filmi, United Artists Releasing’den 2021 yılı için vizyon tarihini aldı. Anderson’ın 2017’de çektiği "Phantom Thread"den sonraki son yönetmenlik çalışması olan film, 26 Kasım’da sınırlı sayıda salonda gösterime girecek ve daha sonra yılın son ayı genel gösterimle vizyon yolculuğunu sürdürecek.

    Filmin kadrosunda Bradley Cooper, Benny SafdieAlana Haim ve Anderson'ın birlikte birçok filme imza attığı merhum aktör Philip Seymour Hoffman'ın oğlu Cooper Hoffman yer alıyor. Film, genç oyuncunun ilk uzun metrajlı filmi olacak. Büyüme hikayesi barındıran hikaye 1970'lerde San Fernando Vadisi'nde geçiyor; Cooper bir film yönetmeni ve Hoffman bir çocuk oyuncuyu canlandırıyor. Safdie'nin ise göreve aday bir politikacıyı oynayacağı bildirildi.

    Filmin resmi bir adı yok ama set içi çalışma başlığının "Soggy Bottom" olduğu biliniyor. Film, geçen sonbaharda Los Angeles'ta çekimlere başladı. Anderson senaryoyu yazdı ve filmin yapımcılığını Sarah Murphy'le birlikte üstlendi. Proje, MGM tarafından desteklendi. Başlıksız proje, ünlü film yapımcısının “Hard Eight”, “Boogie Nights”, “Magnolia”, “Punch-Drunk Love”, “There Will Be Blood", "The Master", "Inherent Vice" ve "Phantom Thread"den oluşan filmografisinin son parçası olacak.

    Başrollerini Daniel Day LewisVicky Krieps ve Lesley Manville'in paylaştığı son filmi Phantom Thread, Anderson'a üçüncü en iyi yönetmen Oscar adaylığını ve en iyi film adaylığını kazandırdı. Anderson, "Boogie Nights", "Magnolia", "There Will Be Blood" ve "Inherent Vice" filmleri dahil olmak üzere, sekiz kez Akademi Ödülü'ne aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top