Hesabım
    Mission Impossible 7 Çekimlerinden Tom Cruse'lu Yeni Görsel!

    Tom Cruise bu kez bir trenin tepesinden düşüyor...

    Mission Impossible serisinin devam filmi Mission Impossible 7'den yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde bu kez yıldız oyuncu Tom Cruise'un trene tırmandığı ve düşmek üzere olduğu görülüyor. Paylaşımı yapan isim yönetmen Christopher McQuarrie oldu. McQuarrie, paylaşımında Kuzey Yorkshire'da iş birliği yapılan kurumlara teşekkürlerini iletti.

    Mission Impossible serisi 7. ve 8. filmle kaldığı yerden devam ediyor. Ethan Hunt ve ekibi, dünyanın dört bir yanında yeni maceralara ve tehlikeli görevlere atılıyorlar. Seriye ait son film olan Mission Impossible Fallout, hem eleştirmenler, hem de izleyicilerin gözdesi olmuştu. Tom Cruise ve Christopher McQuarrie, bunun ardından iki film için birden anlaşma imzaladı. Ama 9. filmin gelip gelmeyeceği bilinmiyor. M:I7'ın oyuncu kadrosunda Tom Cruise'un yanı sıra Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom KlementieffVanessa Kirby, Rebecca Ferguson,  Indira VarmaRob DelaneyCary ElwesMark GatissCharles Parnell ve Angela Bassett yer alacak.

    7. filmin çekimleri coronavirüs salgını nedeniyle zor koşullara maruz kaldı. Alınan önlemlerle ve değiştirilen konumlarla birlikte çekimler sürdürülüyor. Paramount Pictures, M:I7 vizyona girdikten 45 gün sonra filmi Paramount+'ta yayınlama hakkına sahip olacak. Bir önceki filmde Ethan Hunt, işine başka bir ajanın karışması nedeniyle görevinde birçok aksaklık yaşamıştı.

    Mission Impossible 7'nin vizyon tarihi olarak takvimlerde 27 Mayıs 2022'ye işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top