Hesabım
    Scott Derrickson İmzalı "The Black Phone"un Vizyon Tarihi Açıklandı

    Universal, Ethan Hawke başrollü The Black Phone için tarih belirledi.

    Scott Derrickson'ın yeni projesi korku türündeki The Black Phone olacak. Bir süre önce duyurusu yapılan film için vizyon tarihi belirlendi. Universal Pictures bünyesindeki The Black Phone, eğer coronavirüs sorunu çıkmazsa 28 Ocak 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    Scott Derrickson, Doctor Strange filmiyle Marvel'a geçiş yapmasından öncesinde SinisterThe Exorcism of Emily Rose ve Deliver Us From Evil filmiyle tanınıyordu. The Black Phone ile yeniden korku türüne dönüş yapıyor. Yönetmen, filmin yıldızlarından olan ve dört Oscar adaylığı bulunan Ethan Hawke ile Sinister filminde birlikte çalışmıştı. The Black Phone, Joe Hill'in kitabından uyarlanacak. Scott Derrickson, Black Phone'un yönetmenliğinin yanı sıra Robert Cargill ile birlikte senaristliğini üstleniyor.

    The Black Phone, 13 yaşındaki bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Utangaç, ama zeki bir çocuk olan Finney Shaw, sadist bir katil tarafından ses geçirmez bir bodrum katında alıkonulur. Duvarda duran ve bağlı gibi görünmeyen telefon çalmaya başladığında işler değişir. Finney, telefon aracılığıyla katilin diğer kurbanlarının sesini duyabiliyordur. Başlarına gelenlerin Finney'e olmayacağından emin olmaya kararlıdırlar. Finney rolünde Mason Thames'i izleyeceğiz.

    Yönetmen, son olarak Marvel ile yollarını ayırma kararı almıştı. Yaratıcı farklılıklar nedeniyle Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ta yönetmen koltuğunu Sam Raimi'ye bırakan Derrickson, yoluna Universal ile devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top