Hesabım
    Boyd Holbrook ve Shaunette Renee Wilson, ‘Indiana Jones 5’ın Kadrosunda

    Devam filminin kadrosuna iki önemli yıldız dahil oldu

    Gary Gershoff / Roy Roghlin / Getty

    Boyd Holbrook ve The Resident yıldızı Shaunette Renée Wilson, Disney ve Lucasfilm'deki Indiana Jones serisinin bir sonraki bölümünde Harrison Ford'la birlikte rol alacak. Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen de oyuncu kadrosunda yer alıyor. James Mangold, yönetmenliği, yapımcı olarak görev yapan ve filmin çeşitli unsurlarında yer alan Steven Spielberg'den devraldı.

    Kathleen KennedyFrank Marshall ve Simon Emanuel, Spielberg'e diğer yapımcılar olarak katılacak. İkonik tema müziği de dahil olmak üzere 40 yıllık serinin her parçası üzerinde çalışan John Williams da besteci olarak geri dönecek. Umut, bu yaz üretime başlamak ve Mangold'un diğer roller için açıklanacak yeni oyuncularla prodüksiyon hazırlığı için buluşması.

    Senaryo detayları ve Jones'u hangi yeni maceranın beklediği konusu hala belirsiz. Film 29 Temmuz 2022'de gösterime girecek. Narcos'un ilk iki sezonunun yıldızı olarak ilk kez göz önüne çıkan Holbrook, daha sonra Logan'da Hugh Jackman'ın karşısında yer aldı ve kötü karakter rolünü üstlendi. Ardından, 20th Century'nin yeniden başlattığı The Predator'da rol aldı. Kısa süre önce Sundance'in hit filmi Eight To Silver'da görüldü ve yakın zamanda Netflix'te merakla beklenen Sandman dizisinin çekimlerini tamamladı.

    Wilson, en çok Fox'un tıp draması The Resident'in başrollerinden biri olarak bilinir ve yakın zamanda Showtime’ın Billions adlı dizisinde yer aldı. Diğer çalışmaları arasında, büyük ses getiren Oscar adayı Black Panther ve Into the Dark: Treehouse yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top