Hesabım
    Oscar Adayı Leslie Odom Jr., ‘Knives Out 2’ Kadrosunda!

    Knives Out 2'nun kadrosu genişlemeye devam ediyor..

    Austin Hargrave / Versace

    Oscar adayı ve Tony ödüllü Leslie Odom Jr., Rian Johnson’ın 2019 yapımı popüler filminin yıldızlarla dolu devamı olan “Knives Out 2”da Daniel Craig'in yanında yer alacak en yeni oyuncu oldu. Kısa sürede sağlam bir yükseliş yakalayan ve Hollywood'un sevilen yeteneklerinden biri haline gelen Odom, Kathryn Hahn, Janelle Monáe, Dave Bautista ve Edward Norton'dan oluşan oyuncu kadrosuna katıldı.

    Craig, serinin bir sonraki bölümü için dedektif Benoit Blanc rolünü yeniden canlandırıyor. Johnson'ın yazıp yönettiği filmle ilgili detaylar gizli tutuluyor ama prodüksiyonun bu yaz Yunanistan'da başlayacağı bildirildi. Johnson, Ram Bergman'la birlikte T-Street şirketi adı altında filmin yapımcılığını da üstlenecek. Mart ayında Netflix, Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer, Chris Evans, Toni Collette ve Ana de Armas'ın da rol aldığı orijinal "Knives Out" filminden sonra 450 milyon dolardan bedeli olan bir anlaşmayla "Knives Out 2" ve "Knives Out 3"nin haklarını satın aldı.

    Orijinal film gişede 300 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve Johnson'ın orijinal senaryosu Oscar adaylığı kazandı. Odom, son olarak Regina King’in yönettiği "One Night in Miami"de Sam Cooke rolünü canlandırdı ve en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi orijinal şarkı dalında iki Oscar adaylığı birden kazandı. Oyuncu ayrıca törende “Speak Now” parçasını seslendirdi.

    Başarılı oyuncu Broadway fenomeni “Hamilton”da canlandırdığı Aaron Burr rolüyle bir müzikalde başrol oyuncusu olarak 2016 yılında Tony Ödülü'nü kazandı. Odom, "Knives Out"a ek olarak, yakında yayınlanacak olan "The Many Saints of Newark" adlı Sopranos ön filminde ve John Ridley’in bilim kurgu filmi "Needle in a Timestack"te yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top