Hesabım
    Edgar Wright Filmi ‘Last Night in Soho'dan Fragman ve Poster

    Filmin başrolünde yükselen yıldız Anya Taylor-Joy yer alıyor

    Edgar Wright’ın, 22 Ekim'de yayınlanacak olan korku-gerilim filmi “Last Night in Soho”dan tüyler ürpertici bir fragman yayınladı. Londra yapımı psikolojik gerilim filminin başrollerinde Anya Taylor-JoyThomasin McKenzie ve Matt Smith yer alıyor. Wright, “Last Night in Soho”yi “Penny Dreadful” yazarı Krysty Wilson-Cairns'le birlikte kaleme aldığı bir senaryodan yönetti.

    Hırslı, gelecek vaat eden modacı Eloise (McKenzie), 1960'lara geri gidip idolü olan Sandy (Taylor-Joy) adındaki göz kamaştırıcı bir şarkıcıyla tanışır. Bu tanışmadan ortaya çıkan enerji, Londra'ya ait birçok sırrın ortaya çıkmasına sebep olur ve Eloise için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Film, Wright'ın bir paylaşımında ima ettiği zaman yolculuğu bileşenlerini içerecek: "Başkasının geçmişine musallat oldu ancak gelecekte görüşürüz."

    Focus Features projesi, Nira Park, Working Title’dan Tim Bevan, Eric Fellner ve Wright yapımcılığından geliyor. Focus Features ve Film4 filmi ortak olarak finanse etti. Universal Pictures International, filmi uluslararası olarak yayınlayacak. Wright’ın daha önceki yönetmenlik çalışmaları arasında “Shaun of the Dead”, “Hot Fuzz”, kült klasik "Scott Pilgrim vs. the World", "The World’s End" ve Sony adına gişe rekorları kıran "Baby Driver" yer alıyor.

    Anya Taylor-Joy, Netflix’in başarılı hit dizisi “The Queen’s Gambit”le tüm dünyada adından söz ettirmeyi başardı. “The Witch”, “Split” ve devam filmi “Glass” kariyerinde yer alan diğer filmler. McKenzie, Taika Waititi’nin "Jojo Rabbit" filmindeki başrolüyle sahneye çıktı. Empire'la yaptığı bir röportajda Wright, Taylor-Joy'u Eloise rolü için düşündüğünü, ancak onun "Split"te benzer bir karakteri oynamasından sonra fikrini değiştirdiğini söyledi. McKenzie'ye gelince, "O harika. O kadar genç ve kırılgan ki film iki kat daha korkutucu olacak." dedi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top