Hesabım
    Jodie Turner-Smith, Noah Baumbach’ın Yeni Filminde Rol Alabilir

    Smith, görüşmelerde son aşamada bulunuyor

    Jodie Turner-Smith, Netflix için çekilecek, yönetmen Noah Baumbach'tan gelen Don DeLillo romanı uyarlaması “White Noise”un kadrosuna katılmak için görüşmelerde bulunuyor. Anlaşma sona ererse, Turner-Smith, bu yılın başlarında filme katılan diğer başrol oyuncuları Greta Gerwig ve Adam Driver'la birlikte rol almış olacak.

    “White Noise”, Orta Amerika'daki bir liberal sanatlar kolejinde Hitler çalışmaları öğreterek adını duyuran bir profesör olan Jack'i (Driver tarafından canlandırılacak) takip ediyor. Dördüncü karısı Babette (Gerwig tarafından canlandırılıyor) ve çocuklarıyla birlikte, aile hayatının olağan sorunlarıyla uğraşıyorlar. Bu gergin ortamdan kaynaklanan yıkıcı bir olay varlıklarını bozduğunda ve onları ölüm tehdidiyle birlikte yüzleşmeye zorladığında ilişkileri teste tabi tutulur.

    Turner-Smith'in filmde hangi rolde oynayacağı henüz bilinmiyor. “White Noise”, daha önce Oscar adaylıkları kazanan “Marriage Story” ve “The Meyerowitz Stories" filmlerini yönetmiş olan Baumbach'ın Netflix'le üçüncü işbirliği anlamına geliyor. Baumbach, yeni filmi yönetmenin yanı sıra senaryoyu da uyarlayan ve kaleme alan isim olacak.

    Turner-Smith'in çıkış yapan sinema performansı, Universal'in romantik draması “Queen & Slim”de Daniel Kaluuya'nın karşısında yer almasıydı. Kısa süre önce, Paramount'ta kurulan ve daha sonra Amazon Studios'a satılan Michael B. Jordan'ın yönettiği aksiyon-gerilim filmi “Tom Clancy's Without Remorse”ta da yer aldı. Filmin ilk gösterimi nisan ayında Prime Video'da yapıldı. Bir sonraki büyük projesi, Kral VIII. Henry'nin ikinci karısını canlandırdığı İngiliz mini dizisi “Anne Boleyn” olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top