Hesabım
    Mary-Louise Parker, Natalie Portman'lı ‘The Days of Abandonment’in Kadrosunda

    HBO, yeni filmi için bir yıldızı daha kadroya ekledi

    Bruce Glikas/WireImage

    Başarılı oyuncu Mary-Louise Parker, HBO Films yapımı “The Days of Abandonment”ın kadrosuna katıldı. Başrolünde Oscar ödülü sahibi Natalie Portman'ın yer alacağı ve Elena Ferrante'nin 2002'de yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan film, ön yapım aşamasında bulunuyor. Roman, İngilizce olarak dünya çapında 2005'te yayımlandı. 

    Portman, The Days of Abandonment'ta, kayıtlara göre, "istikrarlı bir ev hayatı için kendi hayallerinden vazgeçen bir kadın" olan, ancak "kocası tarafından terk edildiğinde, dünyası ekseninden kopan bir karakter" olan Tess'i canlandırıyor. Tess, kendi ruhunun en karanlık noktalarından geçerken annelik ve kadın kimliği normlarıyla yüzleşen içgüdüsel, engelsiz bir yolculuğa çıkıyor.

    Parker, Tess'in gittiği her yerde karşılaşmaya başladığı ve Tess'in akıl sağlığını sorgulamasına neden olan büyüleyici ama anlaşılması zor bir kadın olarak adlandırılan isimsiz bir karakteri oynayacak. Maggie Betts uyarlamayı yazacak, yönetecek ve yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Betts'in ilk uzun metrajlı filmi “Novitiate”, prömiyerini 2017 Sundance Film Festivali'nde yaptı ve başrolde Margaret Qualley yer aldı. “Novitiate” festivalin Büyük Jüri Ödülü'ne aday gösterilirken, Betts çığır açan yönetmen ödülünü kazandı ve film Sony Pictures Classics tarafından satın alındı.

    MountainA, Portman ve Sophie Mas, prodüksiyon şirketlerinin aracılığıyla filmin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Maven Screen Media'dan Celine Rattray ve Trudie Styler ile Crash&Salvage'ın eski HBO yöneticisi Len Amato da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak. HBO'nun “My Brilliant Friend” başlığı altında uyarladığı Napoliten Romanları'nı da yazan Ferrante, Fandango'dan Domenico Procacci ve Maria Zuckerman gibi aynı zamanda baş yapımcı olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top