Hesabım
    Brad Pitt’li ‘Bullet Train’ ve Jack Black'li ‘Oh Hell No’, Vizyon Tarihlerini Aldı

    Sony, iki önemli filmin prömiyer tarihlerini açıkladı

    Sony Pictures, 2022 için yüksek profilli iki filmin vizyon tarihlerini belirledi. David Leitch'in yönettiği "Bullet Train" filmi 8 Nisan'da, Kitao Sakurai'nin komedisi "Oh Hell No" ise 1 Temmuz'da gösterime girecek. Kotaro Isaka'nın "Maria Beetle" adlı kitabından uyarlanan "Bullet Train", kendilerini Japonya'da bir hızlı trende bulan ve görevlerinin birbiriyle bağlantılı olduğunu fark eden beş suikastçıyı takip ediyor. 

    Bullet Train'in oyuncu kadrosu Brad Pitt, Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada ve Sandra Bullock'tan oluşuyor. “John Wick” ve “Atomic Blonde” filmlerini yöneten Leitch, filmin yönetmenliğini Zak Olkewicz'in senaryosundan yapacak. Kelly McCormick, Leitch ve Antoine Fuqua projede yapımcı olarak görev yapıyor. Yürütücü yapımcılar Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O'Connor ve Kat Samick.

    Aralık ayında filmin set çalışmalarına bir Covid vakası ve korkusu nedeniyle ara verilmişti. "Bullet Train", IMAX ve birinci sınıf geniş formatlarda gösterilecek. Sonic the Hedgehog”un devamı, Robert Eggers'ın “The Northman”ı, isimsiz bir canlı aksiyon Disney filmi ve isimsiz bir Universal filmi de aynı tarihte gösterime girecek.

    “Oh Hell No”, filizlenmekte olan “Despicable Me” serisinin ikinci prequel ve beşinci bölümü olan “Minions: The Rise of Gru” ile aynı gün gösterime girmiş olacak. Black, Sherman'ın (Black), Will'in (Ice Cube) annesine aşık olduğunu görecek olan “Oh Hell No”da Ice Cube'le birlikte  rol almak için görüşmelerde bulunuyor. Senaryoyu Scot ArmstrongTracy Oliver, Jessica Gao ve Rodney Rothman yazdı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top