Hesabım
    Todd Solondz'un Yeni Filminde Başroller Rachel Weisz ve Colin Farrell'ın!

    Film, ilk olarak Cannes Sanal Pazarı'nda sunulacak.

    The Lobster”ın başrol oyuncuları Rachel Weisz (“The Favourite”) ve Colin Farrell (“The Gentlemen”), Todd Solondz'un “Love Child”ı için yeniden bir araya geliyor. Solondz ("Welcome to the Dollhouse") filmi kendi senaryosundan yönetecek. Klasik ödipal hikayenin kara komik yorumunda “Love Child”, annesinin tamamen kendisiyle ilgilenmesini isteyen ve bunun için vahşi babasından kurtarmayı planlayan erken gelişmiş bir çocuğu takip edecek.

    Hikayede, yakışıklı bir yabancı ortaya çıktığında işler ters gider. Solondz, "Bu benim senaryosu olan ve Teksas'ta geçen ilk filmim. Eğlenceli, seksi ve beni film yapımcısı olmaya iten Hollywood filmleriyle örtüşüyor. Rachel ve Colin'in çalışmalarını her zaman çok sevdim. Onların ciddi ve beklenmedik işlere olan tutkusunu da harekete geçirebildiğim için onur duyuyorum." dedi.

    Killer Films'den Christine Vachon (“Dark Waters”), 2AM adına David Hinojosa (“First Reformed”) ile birlikte yapımcılık yapacak. Cinetic Media ve CAA Media Finance, finansmanı düzenliyor ve yerel piyasayı temsil ediyor. Maddriver International, uluslararası satışları yönetiyor ve projeyi Cannes Sanal Pazarı'nda temsil edecek.

    “The Constant Gardener”la Oscar kazanan Weisz, daha sonra Marvel'in “Black Widow” filminde görülecek. Ayrıca, David Cronenberg'in 1980'lerin kült klasiği olan ve Amazon'un geçen yıl seri sipariş verdiği, 2022'de vizyona girecek olan kült klasik “Dead Ringers”ın yeniden çevriminde baş yapımcı olacak. Weisz ayrıca; “A Special Relationship” filminde Elizabeth Taylor'ı oynayacak. Farrell, daha sonra “The Batman”de ve A24'ün “After Yang”ında görülecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top