Hesabım
    ‘Hotel Transylvania: Transformania’nın Vizyon Tarihi Değişti

    Serinin dördüncü filmi için değişiklik kararı..

    Hotel Transylvania” serisinin dördüncü ve son bölümü olan “Hotel Transylvania: Transformania” çok daha ürkütücü bir ayda piyasaya sürülecek. Daha önce 23 Temmuz tarihi alan Sony Pictures yapımı Animasyon filmi şimdi 1 Ekim'de vizyona girecek ve Cadılar Bayramı sezonunu başlatacak. Film, Drac (Brian Hull) ve canavarların geri kalanının dolambaçlı ve dönüşlerle dolu yepyeni bir maceraya atıldığını görecek.

    Van Helsing (Jim Gaffigan) tarafından yaratılan yeni bir buluş, tüm canavarları insanlara ve Johnny'yi (Andy Samberg) bir canavara dönüştürdüğünde, değişimin kalıcı olmaması için birlikte çalışmak zorundadırlar. Jennifer Kluska ve Derek Drymon'un yönettiği filmin senaristliğini ve baş yapımcılığını “Hotel Transylvania”nın yaratıcısı Genndy Tartakovsky üstleniyor.

    Selena Gomez, Drac'ın kızı Mavis rolünü yeniden canlandırıyor ve aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapıyor. “Hotel Transylvania: Transformania”nın yürütücü yapımcılığını Michelle Murdocca, yapımcılığını ise Alice Dewey Goldstone üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Hull, Gaffigan, Samberg ve Gomez'in yanı sıra Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Asher Blinkoff, Brad AbrellFran Drescher ve Molly Shannon yer alıyor.

    Serinin bir önceki bölümü olan 2018 yapımı "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation" yerel gişede yaklaşık 167,5 milyon dolar hasılat elde etmişti. Ancak, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Olumsuz bulanlar, filmi, serinin en zayıf filmi olarak nitelendirdi. Ekip, dördüncü filmde ilk filmin başarısını yakalamaya çalışacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top