Hesabım
    Mark Wahlberg'li Drama "Joe Bell"den Fragman

    Whalberg, gerçek bir hikayeyle geliyor

    Eski adı “Good Joe Bell” olan, yeni adıyla “Joe Bell”, “Brokeback Mountain”ın Oscar ödüllü yazarları Diana Ossana ve Larry McMurtry'den geliyor. Film, bir babanın zorbalığa karşı farkındalık yaratmak için ABD'yi dolaşmasının gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Wahlberg, bahsi geçen babayı canlandırıyor, yeni yetenek Reid Miller ise eşcinsel oğluna hayat veriyor.

    “Joe Bell”, geçen yıl Toronto Uluslararası Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı ancak karışık eleştirilerle karşılandı. Yönetmen Reinaldo Marcus Green'den gelen, empati hakkında bir film olarak tanımlandı ama izleyiciler üzerinde pek işe yaramadı. Marcus Green, filmi yeniden kurguladı ve ikinci bir hayata kavuşması umuduyla basitçe “Joe Bell” olarak yeniden adlandırdı. Filmde ayrıca Connie Britton ve Gary Sinise de rol alıyor.

    Joe (Wahlberg), yaşanan her şey için pişmanlık duymak yerine bir karar verdi ve yola koyuldu: Amerika'yı dolaşacak, okul gruplarıyla, topluluklarla, zorbalığın yıpratıcı tehlikelerini dinleyen herkesle konuşacak. Brokeback Mountain'ı yazan senaristler Larry McMurtry ve Diana Ossana, Joe'nun ülkeler arası macerası ile Oregon'daki evinde geçen daha önceki sahneler arasında geçiş yapıyor. O kısımlarda, Jadin (Miller), okulda acımasız homofobiden ve evde babasından gelen gözle görülür bir utançtan muzdariptir. İntihardan başka bir çıkış yolu düşünemez.

    Resmi özete göre; Film yapımcısı Reinaldo Marcus Green'in yönettiği ve Brokeback Mountain (Diana Ossana & Larry McMurtry)'ın Akademi Ödülü senaristlerinin kaleminden gelen, Oscar adayı Mark Wahlberg'in rol aldığı Joe Bell, samimi ve duygusal bir gerçek hikayeyi anlatıyor. Eşcinsel genç oğlu Jadin'e yaptıklarının karşılığını vermek isteyen Oregonlu bir babanın, yurttaşlarla zorbalığın gerçek ve ürkütücü sonuçları hakkında konuşmak için Amerika'da kendini yansıtan bir yürüyüşe çıkmasını anlatıyor. Yeni yetenek Reid Miller (Jadin olarak), Connie Britton ve Gary Sinise, Wahlberg'in yanında rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top