Hesabım
    Yıldız Kadrolu "The Matrix 4"un Senaryosu Sızdırıldı mı?

    Bu sırada The Matrix 4 test gösterimleri başladı.

    Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu devam filmi The Matrix 4 ile ilgili yeni bir dedikodu ortaya çıktı. Birkaç gün önce, Matrix 4'un senaryosu hakkında söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Çünkü film için test gösterimi yapıldı. Gösterim katılımcılarından biri, Twitter üzerinden Matrix 4 ile ilgili şu sözleri sarf etti: "The Matrix Resurrections bu öğle saatlerinde gösterildi ve film tuhaf, farklı, düşündürücü, şaşırtıcı şekilde eğlenceli ve hırslıydı. Çok karmaşık bir şey bekledim, ama eski filmleri sevenler bunu da sevecek."

    Gösterime katılan ve The Matrix 4'ü Cloud Atlas ile Jupiter Ascending'e benzeten David Manning, sonrasında doğrudan Inverse'e konuştu ve The Matrix 4'ün Matrix 1 ile yapısal olarak çok benzediğini ifade etti. Merakla beklenen devam filminde Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un yer alacak olması, filmin nasıl bir yapıda olacağı ile ilgili akıllarda soru işaretlerine neden olmuştu. Manning'in sözlerinden anlaşılabileceği gibi, çılgınca bir film olacağı beklentisine girebiliriz. David Manning'in ayrıca Spider-Man: No Way Home, Godzilla vs Kong ve Fantastic Beasts 3 gibi yapımlar hakkıda sıklıkla içerden bilgi yaydığı biliniyor.

    Matrix 4'un yeni yıldızları arasında Jessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick HarrisJonathan GroffPriyanka Chopra, Christina Ricci yer alacak. Ayrıca Jada Pinkett Smith gibi eskilerden sürpriz isimler karşımıza çıkacak. The Matrix 4, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Amerika'da ve platformun bulunduğu diğer ülkelerde ise HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top