Hesabım
    Sopranos'un Öncesini Anlatan "Many Saints of Newark"tan Fragman!

    Sopranos hikayesi için geri sayım başladı

    İzleyiciler, ekran aniden kararmadan önce Tony Soprano'nun ailesiyle birlikte soğan halkalarını yerken "Don’t Stop Believing" dinlediği son bir bakış görmesinin üzerinden on yıldan fazla zaman geçti. “The Sopranos”un efsanevi mafya babası Tony'nin ilk yıllarına ve Michael Imperioli'nin canlandırdığı Christopher Moltisanti'nin babası Dickie Moltisanti'yle yakın ilişkisine odaklanan HBO serisinin bir ön hikayesi olan “The Many Saints of Newark”tan ilk fragman geldi.

    Tony ya da en azından gençliği, “The Many Saints of Newark” için yayınlanan fragmanda ön planda ve 2013 yılında kaybettiğimiz “The Sopranos” yıldızı James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini tarafından canlandırılıyor. İki dakikalık fragman, James Gandolfini'nin genç hali Tony'nin bir arkadaşını döverek tüyleri diken diken eden öfkesini göstermesiyle başlıyor. Tony, "Ben çocukken, benim gibi adamlar kurallara uymak üzere yetiştirilirdi." diyor. Ayrıca, Vera Farmiga tarafından oynanan orta yaşlı bir Livia Soprano'ya da bir bakış atıyoruz.

    “The Many Saints of Newark” kısmen “The Sopranos” yaratıcısı David Chase tarafından yaratıldı ve daha önce dizinin birkaç bölümünü yöneten Alan Taylor tarafından yönetildi. Film, fragmanda dramatize edilen Newark isyanlarının arka planında geçiyor ve DiMeo suç ailesinin Jersey'deki kontrolüne meydan okuyan, yeni ortaya çıkan bir yeraltı oluşumuyla ilgileniyor. Fragmanda, Bob Dylan'ın suçluluk duygusuyla ustaca örülen “Gotta Serve Somebody” şarkısının bir versiyonu duyuluyor. Ayrıca, Alabama 3'nin "The Sopranos"un unutulmaz tema müziği olan "Woke Up This Morning" parçasından da kısa bir kısım yer alıyor.

    Film, sinemalarda gösterime girdikten sonra bir ay boyunca yayınlanacağı HBO Max'te ve 1 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek. Bu, Covid dönemi imtiyazı olarak hibrit bir dağıtım stratejisi uygulayan Warner Bros.'un yakın tarihli diğer filmleriyle aynı stratejiyi izliyor. “The Many Saints of Newark”ın kadrosunda Farmiga ve Gandolfini'nin yanı sıra Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, Michela De RossiJohn Magaro ve Ray Liotta yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top