Hesabım
    Serinin Dördüncü Filmi ‘Hotel Transylvania: Transformania’dan Yeni Fragman

    Animasyon serisi, yeni bir macerayla geri dönüyor

    İşte Hotel Transylvania'ya yeni bir bakış: Transformania! Dünya çapında şimdiye kadar 1,36 milyar dolar hasılat yapan serinin dördüncü ve son filmi Hotel Transylvania: Transformania'dan yeni bir fragman yayınlandı. Orijinal filmin 2012'de gösterime girmesinden bu yana, Fang çetesi konaklama yerlerini insanları da içerecek şekilde genişletti ve bir bebeği karşıladı (Hotel Transylvania 2). Daha sonra kesinlikle rahatlatıcı bir deniz gezisine çıktı (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation).

    Van Helsing (Jim Gaffigan), insanların canavarlara dönüşmesine izin veren gizemli icadını mükemmelleştirir. Ancak, Canavarlaştırma Işını çığırından çıkar ve Drac (Adam Sandler'ın yerine Brian Hull)'la canavar arkadaşlarının hepsi insana dönüşür. Johnny (Andy Samberg) ise bir canavara dönüşür. Yeni uyumsuz bedenlerine uyum sağlamaya çalışırlar.

    Drac, güçlerinden sıyrılmış, bir baba gövdesine sahip şekilde sabah sporu yapmaya başlar. Hayatı bir canavar gibi sevmeye başlayan coşkulu damadı Johnny'le, çok geç olmadan bir tedavi bulmak için bir araya gelmeli ve dünya çapında mücadele göstermelidir. Mavis'in (Selena Gomez) ve insan Drac Pack'in yardımıyla, dönüşümleri kalıcı hale gelmeden önce kendilerini geri döndürmenin bir yolunu arıyorlar.

    Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Asher Blinkoff, Brad AbrellFran Drescher ve Molly Shannon orijinal seslendirme kadrosunda yer alan isimler. Yönetmen koltuğunda ise ilk kez uzun metrajlı film çeken Jennifer Kluska ve Derek Drymon yer alıyor. Amos Vernon & Nunzio Randazzo ve Genndy Tartakovsky senaryoyu kaleme aldı. Birkaç pandemi ertelemesinden sonra, Columbia Pictures ve Sony Pictures Animation'ın çizgi filmi 1 Ekim Cuma günü sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top