Hesabım
    Julia Davis, Yeni The Toxic Avenger'ın Kadrosunda!

    Davis, başrolü Peter Dinklage'le paylaşacak.

    Julia Davis, Legendary yapımı The Toxic Avenger yeniden çevriminin kadrosuna katılacak. Davis, BAFTA ödüllü komedi dizisi Sally4Ever'ı yaratması ve oynamasıyla tanınır. Davis ayrıca oynadığı Hunderby'yi yazdığı için BAFTA kazandı. Bunun yanı sıra, Camping, Human Remains ve Nighty Night da dahil olmak üzere birçok dizide önemli rollerde yer aldı.

    Bilmeyenler için, The Toxic Avenger, acımasız bir şakadan sonra zehirli atık kazanına atlayan ve baş karakter olan Melvin'i izleyen düşük bütçeli bir aksiyon-komedi filmiydi. Melvin, kötülüğü yok etme dürtüsüne sahip, insanüstü boyutta ve güçte, çirkin biçimde deforme olmuş bir yaratık. Başlangıçta, sağlık spa merkezinde geçen bir korku filmi olarak tasarlanan proje, daha sonra bir süper kahraman filmine dönüştü.

    Filmin başarısının ardından, ana karakter Toxie, Troma Entertainment'ın maskotu oldu ve belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde şirket, bir devam filmi üzerinde çalışmaya başladı. Ancak, çok fazla ekstra çekim yaptıkları için, devam filmi, her ikisi de 1989'da yayınlanan, The Toxic Avenger Part II ve The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie başlıklı iki filme bölündü. Bununla birlikte, Stan Lee'nin yaptığı 2000 yapımı Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV gerçek devam filmi olarak lanse edildi. 

    1991'de sadece bir sezon süren Toxic Crusaders adlı bir çocuk çizgi filmi de yapılan karakter, 1992'de bir video oyununa ilham kaynağı oldu. Filmin bir müzikal versiyonu da 2008'de sahnelendi. Yeni filmde Julia Davis'e aktör Elijah Wood eşlik ediyor. Birçok haber Wood'un esas kötü adamı oynayacağını bildirse de bu rolü Kevin Bacon'ın oynama ihtimali de oldukça yüksek. Kesin olan ise, başrolü Game of Thrones yıldızı Peter Dinklage'in oynayacak olması. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top