Hesabım
    Netflix'in Gençlik Filmi "The Kissing Booth 3"den Altyazılı Fragman!

    Delidolu serisi üçüncü filmle devam ediyor

    Netflix, salı günü, başrolünde Joey King'in yer aldığı popüler genç-yetişkin romantik komedi film serisinin üçüncü ve son bölümü olan The Kissing Booth 3 (Delidolu 3)'nin altyazılı fragmanını yayınladı. Film, tüm dünyada aynı anda 11 Ağustos'ta gösterime girecek. Yazar-yönetmen Vince Marcello, geçen yılın yaz aylarında gösterime giren ikinci filmle beraber üçüncü filmin çekimlerini de bitirmişti.

    Serideki ilk film, 2018'in en çok izlenen Netflix filmlerinden biri oldu. Kissing Booth 3, Joey King'in canlandırdığı Elle karakterinin olgunlaşma sürecini anlatmaya devam edecek. Üniversiteye gitmeden önceki yaz ayında geçecek hikayede, ailesinin lüks sahil evinden de olsa hayatının en zor kararıyla karşı karşıya kalacak: Harvard'a gidip erkek arkadaşı Noah (Jacob Elordi)'la oraya taşınmak mı? Yoksa, hayat boyu en iyi arkadaşı olan Lee (Joel Courtney) ile üniversiteye Berkeley'de giderek sözünü tutmak ve hayallerini gerçekleştirmek mi? 

    Beth Reekles'ın üçlemesinin son kitabına dayanan senaryoyu Marcello & Jay Arnold kaleme aldı. İlk kitap Wattpad, 2010 yılında yayımlandı ve karakteri 15 yaşındayken anlattı. Taylor Zakhar Perez, Maisie Richardson-SellersMeganne Young ve Molly Ringwald da rollerine geri dönüyor. Marcello, Michele Weisler, Ed Glauser ve Andrew Cole-Bulgin'la birlikte Picture Loom aracılığıyla yapımcılık yapıyor. King ve Adam Friedlander yönetici yapımcı olarak yeni filmde yer alıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top