Hesabım
    Gerard Butler'lı Aksiyon Filmi ‘Chase’in Çekimleri Tamamlandı

    Filmin haklarını satın alan şirket belli oldu

    Gerard Butler (“Greenland”), Jaimie Alexander (“Thor: The Dark World”), Russell Hornsby (“Creed II”) ve Ethan Embry (“First Man”), yönetmen Brian Goodman'ın aksiyon-gerilim filmi “Chase”in ana çekimlerini tamamladı. Voltage Pictures, filmin uluslararası haklarını satın aldı. ABD haklarını CAA ile birlikte temsil edecek olan Voltage, projeyi hemen alıcılara tanıtacak ve ilk bakış görselleri de çok yakında görücüye çıkacak.

    “Chase”, bir benzin istasyonunda durduğu sırada iz bırakmadan gizemli bir şekilde ortadan kaybolan ve yakında eski karısı olacak olan Lisa'yı (Alexander) ailesinin evine götürmeye çalışan Will Spann'ı (Butler) merkezine alıyor. Çılgına dönmüş bir Will, yerel polisi ve Lisa'nın anne babasını, onu bulmak için umutsuz bir girişimin içine sokar. Ancak, zaman geçtikçe ve şüpheler üzerine çekildikçe, yetkililerden kaçmaya başlayıp, kasabayı araştırmak için meseleyi kendi ellerine almak zorunda kalır. Lisa'yı bulmak için zamanla yarışmak zorundadır.

    Georgia, Savannah'da çekilen filmin kadrosunu Michael Irby (FX'in “Mayans MC”), Cindy Hogan (“Boy Erased”) ve Bruce Altman (“Arbitrage”) tamamlıyor. Ana çekimler Mayıs 2021'in sonlarında tamamlandı. 

    Yapımcılar Marc Frydman, Brian Pitt, Alan Siegel ve Butler oldu. Voltage Pictures CEO'su Jonathan Deckter, “Bu çılgınca ticari filmde Gerry, Alan, Marc ve Brian'la ortak olmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdık. Gerry, gezegendeki en güvenilir film yıldızlarından biri oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu filmi dünyanın her yerindeki ortaklarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Butler, aralarında "300", "Olympus Has Fallen" ve "Law Abiding Citizen"ın de bulunduğu bir dizi aksiyon filmiyle kariyerini oluşturmaya başladı. Diğer çalışmaları arasında, "P.S. I Love You” ve Andrew Lloyd Webber'in “Phantom of the Opera” yapımları yer alıyor. Jaimie Alexander ise ilk olarak Marvel'in "Thor" filminde göründü, Hemsworth ve Natalie Portman'la birlikte rol aldı. Hornsby'nin çalışmaları arasında Michael B Jordan'ın karşısında yer aldığı gişe rekorları kıran “Creed II” ve eleştirmenlerce beğenilen drama “The Hate U Give” yer alıyor. Embry, şu anda Jane Fonda ve Lily Tomlin'le birlikte Emmy Ödülü'ne aday gösterilen Netflix dizisi “Grace and Frankie”de rol alıyor. Uzun metrajlı filmleri arasında “Empire Records” ve “That Thing You Do!” gibi kült başlıklar yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top