Hesabım
    Javier Bardem, 'Lyle, Lyle Crocodile' Uyarlamasında Başrolde!

    Klasikleşen çocuk kitabı, Sony tarafından uyarlanıyor

    Oscar ödüllü aktör Javier Bardem, Sony Pictures için Will Speck & Josh Gordon'un Lyle, Lyle Crocodile uyarlamasında rol alacak. La La Land ve yakında çıkacak olan Dear Evan Hansen filminin müziğinin arkasındaki Oscar ödüllü şarkı yazarı ekibi Benj Pasek ve Justin Paul, bu film için de orijinal şarkılar yazacak. Bernard Waber'in çok satan çocuk kitabından uyarlanacak olan senaryo Will Davies tarafından uyarlanacak ve filmi Speck & Gordon yönetecek.

    İlk kez 1965'te yayınlanan çocuk masalı, New York'ta 88. Cadde'de bir evde yaşayan sürüngen unvanlı karakter etrafında dönüyor. Lyle, Primm ailesine günlük işlerde yardım etmekten ve mahalledeki çocuklarla oynamaktan hoşlanır. Bir komşu, Lyle'ın bir hayvanat bahçesine ait olduğu konusunda ısrar edene kadar, herhangi bir eve sahip olan en mutlu timsahtır. Bay Huysuz ve kedisi Loretta, timsahları sevmezler ve Lyle'ın onları kazanmak için yaptığı her şey ters gider. 

    Speck & Gordon, Hutch Parker'la birlikte yapımcılık görevini de üstleniyor. Dan Wilson, Hutch Parker Entertainment adına yürütücü yapımcılığı, Kevin K. Vafi ise Speck & Gordon adına yürütücü yapımcılığı yapıyor. Pasek & Paul da yönetici yapımcı olarak projede yer alıyor. Brittany Morrissey, stüdyo adına projeyi yönetiyor. Film, 22 Temmuz 2022'de gösterime girecek.

    Biutiful, Mar Adentro ve No Country For Old Men'deki Oscar ödüllü çalışması gibi yetişkin rolleriyle daha çok tanınan Bardem için bu film, bir aile filminde rol almasıyla ilgi çekici duruyor. Bardem, Waber'in orijinal hikayesinin ona çok çekici geldiğini söyledi. Bardem, her yaştan izleyiciye hitap eden Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filminde kötü adamı oynamıştı.

    Bardem'in yeni projeleri arasında, yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Dune, Fernando León de Aranoa'nın The Good Boss'ı ve Aaron Sorkin'in The Being The Ricardos'u yer alıyor. Pasek ve Paul, Oscar, Grammy, Tony, Olivier ve Altın Küre ödüllü şarkı yazarları ve yapımcıları. En çok Dear Evan Hanse, La La Land ve The Greatest Showman'daki çalışmalarıyla tanınıyorlar. Yaklaşan filmler arasında Disney'in canlı aksiyon uyarlaması Snow White yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top