Hesabım
    Greta Gerwig , ‘Barbie’ Filminin Çekimlerini 2022'de Gerçekleştirecek

    Margot Robbie, Barbie rolüyle karşımıza çıkacak

    Frazer Harrison/Getty Images

    Oscar adayı film yapımcısı Greta Gerwig, Margot Robbie'nin başrolde olduğu ikonik Barbie bebeğin hikayesinin merakla beklenen beyaz perde uyarlamasını yönetmek için anlaşmayı resmen imzaladı. Gerwig, aktör ve yönetmen Noah Baumbach'ın filmin senaryosunu yazmak için imza attığı 2019'dan beri Warner Bros. projesinde yer alıyor. O zamandan beri, Gerwig'in projeyi yönetmeyi düşündüğüne dair söylentiler dolaştı ve resmi anlaşma sonunda gerçekleşti.

    Bununla birlikte, British Vogue'un Ağustos 2021 sayısı için yaptığı kapak röportajı sırasında Margot Robbie, Gerwig'in yaratıcı vizyonunun yönetmen koltuğuna uzanacağını söyledi. Oscar adayı oyuncu ve yapımcı, filmden bahsederken ilk olarak Barbie'nin bir sürü zorlukla geldiğini kabul etti ve güçlü bir nostaljik bağ hissettiğini söyledi. Robbie, bu durumun meydan okumak için harika bir yol olduğunu da sözlerine ekledi.

    Gerwig ve Baumbach, şu anda Gerwig'in başrol oynadığı son uzun metrajlı film “White Noise”ı çekiyor. Bu proje tamamlandıktan sonra, ikili, dikkatlerini 2022'nin başlarında Londra'daki Warner Bros. Leavesden Studios'ta prodüksiyona başlayacak olan oyuncak hikayesine çevirecek. 2023 tarihli bir vizyon planlanıyor. Gerwig'in filmin yönetmenliğini üstleneceği haberi, özellikle aktris ve yönetmenin 2017 yapımı “Lady Bird” ve 2019 yapımı “Little Women”le 11 Oscar kazanan başarısı göz önüne alındığında, bazıları için sürpriz olmayabilir.

    Robbie'nin Vogue'daki yorumlarında belirttiği gibi, Gerwig'in hayranları, plastik ikona yeni bakış açısı getirecek yönetmenlik duyarlılığının sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor olacak. Özet de dahil olmak üzere filmin konusu hakkında pek bir şey açıklanmadı. Barbie'nin plastik oyun arkadaşlarından tam olarak hangisi ortaya çıkacak bunu da zamanla öğreneceğiz (Ken? Skipper? Christie?). Ancak Robbie, daha önce Variety'den Marc Malkin'e filmin "dünyaya biraz pozitiflik katmak için harika bir fırsat ve küçük çocuklar için ilham verici olma şansı" vaat ettiğini söyledi. Robbie, aynı zamanda yapımcılardan biri olacak 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top