Hesabım
    Margot Robbie'li "Barbie" Filminden Son Detaylar!

    Yönetmen koltuğunda Greta Gerwig oturacak

    Margot Robbie, yaklaşan yeni filminde, ikonik oyuncak Barbie rolünü oynamaya hazırlanıyor. Popüler oyuncak bebeğe dayanan canlı aksiyon filmi yıllardır geliştirme aşamasında. Film, Lily Collins'in başrolde olduğu bir Polly Pocket filmi ve Vin Diesel'in yer aldığı Rock'em Sock'em Robots filmi de dahil olmak üzere bir dizi oyuncak uyarlaması filmin arasına katılıyor.

    Barbie filmi projesi, yaklaşık on yılını çeşitli Hollywood stüdyolarında dolaşarak geçirdi. Sony'ye taşınmadan önce Universal'da başladı. Amy Schumer'ın, 2016 yılında, zamanlama çakışmaları nedeniyle ayrılmadan önce filmde baş bebek olarak rol alacağı açıklanmıştı. Ardından, yerini doldurmak için Anne Hathaway seçildi. Çekim planları şekillenmeye başlarken, film, haklarını Warner Bros'a satan Mattel'in eline geçti. Robbie, LuckyChap Entertainment aracılığıyla oyuncak bebek olarak rol almak ve yapımcı olarak görev yapmak üzere seçildi. Greta Gerwig, kendisinin de yönetebileceği söylentileriyle senaryoyu yazmak için anlaşmaya imza attı. Wonder Woman'ın yönetmeni Patty Jenkins'in yönetmen koltuğuna oturacağı söylendi ama Jenkins bunu reddetti.

    Vogue için yakın zamanda yapılan bir röportajda Robbie, rolü üstlenmenin kolay olmadığını kabul etti. Robbie; “Rol, bir sürü zorlukla ve bir sürü nostaljiyle geliyor. Ancak, bununla birlikte meydan okumak için heyecan verici bir yol olarak görünüyor." dedi. Robbie, Suicide Squad ve I, Tonya rolleriyle, Promising Young Woman gibi filmlerdeki yapımcılık görevleriyle, beyaz perdede güçlü kadın karakterleri göstermeye olan bağlılığını göstermişti. Greta Gerwig'in Little Women ve Lady Bird gibi filmlerdeki yönetmenlik deneyimiyle birleşince, bu ikilinin hikayeye derin ve yaratıcı bir bakış açısı getirmemesi imkansız gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top