Hesabım
    John Boyega, Bağımsız Drama ‘892’nin Kadrosunda

    Boyega, birkaç iptal kararından sonra projesini buldu

    Netflix draması Rebel Ridge'in kadrosundan aniden çıktıktan bir ay sonra John Boyega yeni projesini buldu. Oyuncu, yapımcılığını Salmira Productions'tan Salman Al-Rashid ve Sam Frohman, Epic'ten Joshuah Bearman ve Mackenzie Fargo'nun yaptığı bağımsız bir drama olan 892'de rol almak için görüşmeleri tamamladı. Bu kararıyla Boyega, Rebel Ridge çıkışıyla bir prodüksiyonun sonlanmasına neden olurken, başka bir tanesini dağılmaktan kurtarmış gibi görünüyor.

    Jonathan Majors başlangıçta projede rol alacaktı ama 892'nin değişen başlangıç ​​tarihleri, temmuz ayında Londra'da çekilecek olan Ant-Man 3 ile çakıştığı için projeden ayrılmak durumunda kaldı. Finansman nedeniyle bağımsız film yapımında başlangıç ​​tarihlerinin değişmesi yaygındır ve bu durum, bazen oyuncu kadrosunda değişikliklere neden olabilir.

    Çıkan haberlere göre, projede yer almaya hazır birkaç oyuncu daha vardı ve Majors çıktığında onlar da ayrıldı. Yapımcılar ve ilk kez uzun metrajlı film yönetecek olan Abi Damaris Corbin, çağrıda bulunarak her şeyi kapatma olasılığıyla karşı karşıya kaldığını söyledi. Yönetmen koltuğunda Jeremy Saulnier'nin oturduğu Ridge filminden aniden ayrılan Boyega, bir anlamda bu projeyi kurtardı. İngiliz aktörün resmi ayrılma nedeni "ailesel nedenler" olarak gösterildi ama senaryodan konaklamaya kadar birçok sorun ortaya çıktıkça durum daha karmaşık bir hal aldı.

    Boyega'nın katılımıyla 892, geri döndü. Oyuncular Michael K Williams, Nicole BeharieSelenis Leyva ve Olivia Washington ekibe katıldı ve yapım bu hafta, sessizce, Los Angeles'ta çekimlere başladı. Corbin ve Kwame Kwei-Armah'ın senaryosunu yazdığı hikaye, sivil hayata yeniden katılmaya çalışırken zihinsel ve duygusal zorluklarla karşı karşıya kalan bir deniz savaş gazisini izliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top