Hesabım
    Netflix, Jason Segel, Lily Collins ve Jesse Plemons'lu ‘Windfall’u Satın Aldı

    Film, neo-noir türünde bir anlatıma sahip

    Mega

    Dev içerik platformu Netflix, son dönemin popüler oyuncuları Jason Segel, Lily Collins ve Jesse Plemons'ın başrollerini paylaştığı, yönetmen Charlie McDowell'dan gelen ve günümüzde geçen bir kara filmi olan Windfall'un tüm haklarını satın aldı. Segel ve McDowell, hikayeyi geliştirdiler, senaryoyu ise Justin Lader ve Andrew Kevin Walker kaleme aldı.

    Film için geçtiğimiz yılın sonlarında sete girilmişti ve bu yılın başlarında prodüksiyon tamamlandı. Kaynaklar, Netflix'in 8 haneli büyük bir anlaşmanın haklarını önceden edindiğini söylüyor. Film, tatil evlerine gelen ve evlerinin soyulduğunu gören genç bir çiftin yaşadıklarını anlatan Hitchcockvari bir gerilim filmi olarak tanımlanıyor.

    Alex Orlovsky ve Duncan Montgomery, McDowell, Segel, Collins ve Plemons'la birlikte yapımcılık görevini üstleniyorlar. Jack Selby de baş yapımcılar arasındaki yerini aldı. Yürütücü yapımcılar ise David Duque Estrada, Elika Portnoy ve Rick Covert olacak. Segel, en son AMC antoloji dizisi Dispatches from Elsewhere'de görüldü ve film tarafında End of the Tour'da rol aldı.

    Collins, Netflix dizisi Emily in Paris'te başrolde yer aldı ve çok önemli çıkış yakalayan oyuncular arasına girdi. Kadrosunun en önemli ismi ise kuşkusuz Plemons, Disney'in Jungle Cruise'unda görülecek olan oyuncu yakın zamanda Martin Scorsese filmi The Irishman'de Al Pacino, Robert de Niro ve Joe Pesci gibi yıldızlarla birlikte rol aldı ve Scorsese'nin bir sonraki filminde yine De Niro ve Leonardo DiCaprio'yla birlikte rol alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top