Hesabım
    Henry Cavill, ‘The Rosie Project’in Başrolünde!

    Cavill, gelecek projelerine bir yenisini daha ekledi

    Bir Highlander yeniden çevrimine, Enola Holmes devam filmine ve Matthew Vaughn'un bir sonraki casus aksiyon hikayesine imza attıktan sonra bile, Henry Cavill'den yeni proje haberleri gelmeye devam ediyor. Oyuncu, Deadline'ın haberine göre The Rosie Project'te rol alacak ve önümüzdeki birkaç yıl çok fazla projeyle karşımıza çıkacak.

    Steve Falk, bir eş bulmak için ayrıntılı bir anket hazırlayan ve “gereksinimlerinden” hiçbirine uymayan ama belki de eşi benzeri olmayan, alışılmadık bir kadınla tanışan, aşkta şanssız olan bir üniversite profesörünün hikayesini anlatan filmi yazıp yönetecek. Matt Tolmach ve Michael Costigan filmin yapımcılığını üstlenen isimler olacak.

    Film, aksiyon ağırlıklı projeleri sıraya koymakla meşgul olan Cavill için bir hız değişikliği ve ona oyunculuk yeteneklerini farklı bir projede gösterme fırsatı veriyor. Cavill, Neflix'in Enola Holmes'unun bu sonbaharda devam filmini ve Vaughn'un yeni casus gerilim filmi Argyle'ı çekmeye hazırlanıyor ve Rosie Project'in 2022'nin başlarında sete girmesi bekleniyor.

    Man of Steel ve The Witcher yıldızı, son zamanlarda Lionsgate'teki Highlander'ın yeniden çevriminde diğer yıldızlara katılıyor. Kısa süre önce Netflix'in The Witcher dizisinin rekor kıran ilk sezonunun ardından ikinci sezonunun çekimlerini bitirdi. Ayrıca, Enola Holmes'ün devam filminde Sherlock Holmes olarak geri dönecek ve başrolde Millie Bobby Brown'la bir araya gelecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top