Hesabım
    Henry Cavill, Samuel L. Jackson ve Bryce Dallas Howard, Aynı Filmde!

    Matthew Vaughn, yeni filmi için iddalı bir kadro kuruyor1

    AP

    Kingsman” serisinin yönetmeni Matthew Vaughn, İngiltere merkezli stüdyo MARV tarafından çekilecek olan yeni film serisi “Argylle” için yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosuyla anlaştı. Henry Cavill (“Man of Steel”), Sam Rockwell (“Moon”), Bryce Dallas Howard (“Jurassic World”), Bryan Cranston (“Breaking Bad”), Catherine O'Hara (“Schitt's Creek”), John Cena (“Bumblebee”) ve Samuel L. Jackson (“Avengers: Endgame”) casus gerilim filminde yer alacak.

    MARV, yazar Ellie Conway'in aynı adlı ilk romanına dayanan seride şimdiden en az üç film planlıyor. Gerilim, Penguin Random House'un bir bölümü olan Transworld Publishers Ltd. tarafından gelecek yıl yayınlanacak. Filmin çekimlerine bu ağustos ayında Avrupa'da başlanacak. Film (ve kitap), Argylle adında bir süper casusun ABD, Londra ve diğer egzotik yerlerde dünyayı dolaşırken yaşadığı maceralarını takip edecek. Pop şarkıcısı Dua Lipa, müzikleri yapmanın yanı sıra oyunculuk da yapacak. 

    Vaughan, "İlk taslağı okuduğumda, Ian Fleming'in 50'lerdeki kitaplarından bu yana en inanılmaz ve orijinal casus serisi olduğunu hissettim. Bu hikaye, casus türünü yeniden icat edecek." dedi. MARV CEO'su Zygi Kamasa ise şunları söyledi: “Küresel pandeminin başlangıcından bu yana dördüncü ve açık ara en büyük uzun metrajlı film prodüksiyonumuza başlayacağımız için mutluyuz. Bu, hem prodüksiyon faaliyetimizi büyütme isteğimizi, hem de 'Kingsman' film serisinin ötesinde yeni seriler başlatmaya devam etme tutkumuzu gösteriyor.” dedi.

    Jason Fuchs (“Wonder Woman”) senaryoyu yazarken MARV ve Vaughan, Fuchs, Adam Bohling ve David Reid'le birlikte yapımcılık yapacak. Zygi Kamasa, Carlos Peres, Claudia Vaughn ve Adam Fishbach yapımcılığı üstlenecek. Şu anda İngiltere merkezli stüdyoda post prodüksiyon aşamasında olan, Jon S. Baird'in yönettiği, başrolünde Taron Egerton'ın yer aldığı ve Apple'a yönelen “Tetris”, Camille Griffin'in yönettiği, başrollerini Keira Knightley ve Lily-Rose Depp'in paylaştığı “Silent Night” ve Damien Walters'ın yönettiği bir aksiyon komedisi olan “School Fight” filmleri yer alıyor. Ayrıca, Ralph Fiennes'in başrolde olduğu “Kingsman”ın önceki bölümü “The King’s Man” de var. Film, aralık ayında Disney tarafından sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top