Hesabım
    Antonio Banderas, Indiana Jones 5 Filminin Kadrosunda!

    Efsane oyuncu, bir başka efsaneyle bir araya geliyor

    Antonio Banderas, “Indiana Jones 5”in kadrosuna katılan en son yıldız oldu. Banderas, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd HolbrookShaunette Renée Wilson ve Thomas Kretschmann'la birlikte baş kahraman olarak geri dönen Harrison Ford'a katılacak. Haziran ayında Londra yakınlarındaki Pinewood Stüdyoları'nda çekimlerine başlanan yeni macera filmi, Disney çatısı altında çekilecek ilk “Indiana Jones” filmi olma özelliğini taşıyor.

    Banderas'ın kimi oynadığı ve Indy'nin ne tür yeni bir macerayla karşı karşıya kalacağına dair senaryo detayları belli olmasa da filmin şu andaki plana göre 29 Temmuz 2022'de sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor. Oscar adayı filmler “Logan” ve “Ford v Ferrari”deki çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan James Mangold, serinin yeni filmini yönetecek. Mangold ayrıca senaryoyu Jez ve John-Henry Butterworth ile birlikte yazdı.

    İlk dört bölümü yöneten Steven Spielberg, projenin çeşitli unsurlarıyla ilgilenmeye devam edecek ve Lucasfilm'den Kathleen Kennedy, Frank Marshall ve Simon Emanuel'le birlikte yapımcı olarak görev yapacak. “Raiders of the Lost Ark”ın ana teması da dahil olmak üzere birçok ikonik tema müzikten sorumlu olan 89 yaşındaki besteci John Williams da beşinci bölüm için geri dönecek.

    The Mask of Zorro”daki maskeli kanunsuz karakteri canlandırması ile tanınan Banderas, 2019 yapımı “Pain and Glory” filmiyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandı. Kısa süre önce "The Hitman's Wife's Bodyguard"da Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek ile birlikte antagonisti oynadı. DreamWorks'ün "Puss in Boots: The Last Wish" ve Sony'nin "Uncharted"ı gibi yakında çıkacak olan diğer önemli filmleride başrol oynayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top