Hesabım
    Harrison Ford, 'Indiana Jones 5'ın Çekimleri Sırasında Yaralandı

    Ford, bir süre çekimlere ara verecek.

    Indiana Jones bile darbelere ve çürüklere karşı hassastır. Yıldız oyuncu Harrison Ford, “Indiana Jones 5” setinde omzundan yaralandı ve tedavi sürerken oyuncunun çekimlere ara vermesi gerekiyor. Bu arada yönetmen James Mangold, Ford'suz bir şekilde çekimlere devam edecek ve takvimden şaşmamaya çalışacak.

    Bir Disney sözcüsü yaptığı açıklamada, "Bir dövüş sahnesi için prova sırasında Harrison Ford omzundan yaralandı. Uygun tedavi süreci değerlendirilirken yapım devam edecek ve çekim programı önümüzdeki haftalarda gerektiği gibi yeniden yapılandırılacak.”  dedi. Ford'un yarasının boyutu bilinmiyor, ancak bir film çekerken kendini ilk kez yaralamış değil. Geçmişte, Ford, “Indiana Jones and The Temple of Doom”da ciddi bir sırt sakatlığı yaşadı ve “Star Wars: The Force Awakens” filminde bir bacak travmasına katlandı.

    “Indiana Jones 5”, bu ayın başlarında İngiltere'de çekimlere başladı. 78 yaşındaki Ford, fötr şapka takan, gösterişli arkeolog olarak ikonik rolünü yeniden canlandırıyor olsa da, devam filminin senaryo detayları henüz açıklanmadı. Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen son bölümde Ford'la birlikte rol alacak. “Indiana Jones 5” birkaç kez ertelendi ve şu anda 29 Temmuz 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

    2008 yapımı son film “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”un üzerinden neredeyse 15 yıl geçti. İlk bölümden ise yaklaşık kırk yıl ötedeyiz. Serideki ilk dört filmi yöneten Steven Spielberg, başlangıçta “Indiana Jones 5”i yönetmek için projedeydi ama 2020'de açıklanan haberle koltuğu “Ford v Ferrari” ve “Logan” filmlerini çeken James Mangold'a devretti. Spielberg'in uygulayıcı yapımcı olarak yer alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top