Hesabım
    ‘The Falcon And The Winter Soldier’ Yıldızı Danny Ramirez'den Yeni Proje

    Yıldız isim, yeni filmin başrolünü ve yapımcılığını üstlenecek

    The Falcon and the Winter Soldier adlı Marvel dizisinin yıldızlarından Danny Ramirez, gerilim filmi To Die Sane'in yapımcılığını ve başrolünü üstlenmek için anlaşmayı imzaladı ve çalışmalara başladı. Film, gözaltına alınan genç bir göçmenin intihar etmesi ve ajan arkadaşlarının birer birer Latin halkının efsanevi çocuk kapma figürü El Cuco'nun kurbanı olmasından sonra, giderek paranoyaklaşan ve aklını yitiren Meksikalı-Amerikalı ICE ajanına odaklanıyor.

    Moises Zamora ve Carlos Cisco senaryoyu yazdı. Ramirez, Zamora ve Bianca Quesada'yla birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. Zone One Productions'tan gelecek proje için henüz bir yönetmen ismi açıklanmadı. Ramirez, kısa süre önce Disney+ ve Marvel dizisi Falcon and the Winter Soldier'da Anthony Mackie ile birlikte rol aldı.

    Salı günü beş Emmy adaylığı kazanan hit süper kahraman dizisinde, Marvel karakteri Joaquin Torres'i canlandıran oyuncu, daha sonra Paramount'un beklenen devam filmi Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'un karşısında görülecek. Ramirez, kısa süre önce Hulu gerilim filmi No Exit'in 20th Century Studios'taki prodüksiyonunu tamamladı.

    Oyuncunun yeni projelerinden biri olan ve bol ödüllü mini dizi The Queen's Gambit'in yaratıcılarından Scott Frank tarafından yaratılan ve yazılan No Exit için çalışmalar sonlandı, çekimler sona erdi. Ramirez, şu anda Netflix'in çift zamanlı draması Plus/Minus'ın ekibinde de yer alıyor ve film, Lili Reinhart'ın yapımcılığında gerçekleşiyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top