Hesabım
    Joshua Close, Andrea Pallaoro Filmi 'Monica'nın Kadrosuna Katıldı

    Fargo ve Solace'ın yıldızı yeni projesini buldu

    Shawn Hanna

    Josh Close (Fargo, Solace), Andrea Pallaoro'nun yönettiği Monica'nın kadrosuna katıldı. Daha önce duyurulan oyuncular Trace Lysette (Hustlers), Patricia Clarkson (Sharp Objects), Emily Browning (American Gods) ve Adriana Barraza (Babel) ile birlikte dramatik filmde yer alacak. Monica, ölmekte olan annesine (Clarkson) bakmak için 20 yıl sonra ilk kez Midwest'e dönen aynı isimli bir kadını (Lysette) takip edecek.

    Film, izleyiciyi Monica'nın dünyasına ve ruh haline, yolculuğu sonunda insanlık durumunu aydınlatan bir kadının acısına ve korkusuna, ihtiyaçlarına ve arzularına götürecek. Terk etme, yaşlanma, reddetme, kabul etme ve affetme gibi evrensel temaları araştıran film, Pallaoro'nun yönettiği bir kadın üçlemesinin ikincisi. İlk film, Charlotte Rampling'in başrol oynadığı 2017 draması Hannah olmuştu.

    Pallaoro, Monica'nın senaryosunu uzun süredir yazarlık ortağı Orlando Tirado ile birlikte kaleme aldı.

    Filmin yapımcıları Gina Resnick (Thirteen Conversations About One Thing, Medeas), Christina Dow (Hannah), Eleonora Granata (Medeas) ve Pallaoro olacak.  Andrei Epifanov, Steve Stanulis, David Schwarz, Julien Bourgon, Dru Davis, Christina Sibul ve Karen Tenkhoff yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Monica, İtalya Kültür Bakanlığı'ndan ortak yapım desteği alıyor. Joshua Close, Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro ve daha fazlasının yer aldığı Martin Scorsese'nin Killers of the Flower Moon filminde de yer alıyor. David Grann'ın aynı adı taşıyan kurgusal olmayan kitabına dayanan Apple Orijinal Filmi, 1920'lerde Osage Nation'ın üzerlerinde değerli petrol bulunmasının ardından yaşanan seri cinayetlerle ilgili soruşturmayı takip ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top