Hesabım
    Jean Smart, Brad Pitt ve Margot Robbie'li ‘Babylon’un Kadrosunda

    Film, Oscar ödüllü yönetmen Damien Chazelle'den geliyor

    HBO Max komedisi Hacks'teki başrol performansı sayesinde Emmy Ödülleri heyecanı yaşayan, Mare of Easttown'da Kate Winslet karşısında yer aldığı yardımcı rolüyle de büyük beğeni toplayan Jean Smart, Damien Chazelle'in yazıp yönettiği Hollywood'un altın çağına övgü niteliğindeki Babylon'un yıldız kadrosuna katılan en son yetenek oldu.

    Margot Robbie ve Brad Pitt'in başrollerinde yer aldığı filmin diğer önemli rollerinde Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li ve Katherine Waterston yer alıyor. Filmin çekimleri geçen hafta Los Angeles'ta başladı. Kadroda ayrıca, Max Minghella, Lukas Haas, Flea, Rory Scovel, Samara Weaving, Eric Roberts, PJ Byrne, Damon Gupton, Olivia Wilde, Spike Jonze, Phoebe Tonkin ve Tobey Maguire yer alıyor.

    Chazelle tarafından yazılan ve 1920'lerin sonlarında film endüstrisinin sessiz filmlerden sesli filmlere geçişi sırasında geçen Babylon, birden fazla karakterin yükselişini ve düşüşünü araştırıyor. Kaynaklar, Smart'ın kariyerli ama kırılgan bir Hollywood gazetecisi / eleştirmeni oynadığını söylüyor. Olivia HamiltonMatt Plouffe ve Marc Platt filmin yapımcılığını üstleniyor. Paramount, 6 Ocak 2023'te geniş bir gösterim almadan önce, 25 Aralık 2022'de sınırlı sayıda salonda filmi gösterime sokacak.

    Smart, bir Las Vegas divası olarak Hacks'teki çalışması nedeniyle bir kariyer dönüşü ve yeniden keşfin tadını çıkarıyor. Hacks, mayıs ayında yayın hayatına başladı ve haziran ayında ikinci sezon onayı aldı. Ayrıca, HBO'da Kate Winslet'in yer aldığı mini dizi Mare of Easttown'da rol aldı. Smart'ın ayrıca Emmy adaylığı konuşuluyor ve adaylar salı günü açıklanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top