Hesabım
    SXSW Galibi ‘The Fallout’, HBO Max'le Geliyor!

    Festival şampiyonu HBO Max'le izleyiciye ulaşacak

    Warner Bros., South by Southwest ödüllü “The Fallout”un haklarını satın aldı ve filmi HBO Max'te yayınlamayı planlıyor. Megan Park'ın ilk uzun metrajlı filmi olarak yazıp yönettiği “The Fallout”, SXSW'da prömiyer yaptı ve bu yılki film festivalinde büyük jüri ve seyirci ödüllerini evine götürdü. Hikaye, bir okul trajedisinin ardından duygusal çöküntü içinde dolaşan bir lise öğrencisini takip ediyor.

    Oyuncular arasında Jenna Ortega (“Jane the Virgin”, “You”), “Dance Moms” yıldızı Maddie ZieglerJulie Bowen ve Shailene Woodley yer alıyor. HBO Max'in bulunmadığı pazarlarda Warner Bros. filmi sinemalarda dağıtacak. ABC Family'nin gençlik dizisi “The Secret Life of the American Teenager”da Grace Bowman'ı canlandırmasıyla tanınan Park, “The Fallout'u çekmek hiç beklemediğim ve beni sonsuza dek değiştiren bir yolculuktu. Eğer bir genç bu filmi izleyerek daha az yalnız, daha az korkmuş ya da bir şekilde anlaşılmış hissediyorsa, bu yolculuğun her adımına değer olmasını sağlayacaktır." dedi.

    Warner Bros. Pictures Group'un baş işletme görevlisi Carolyn Blackwood, filmi "hassas ve hareketli" olarak nitelendirdi ve “Megan Park'ın 'The Falloutla yarattığı şey, Jenna Ortega'nın açıklayıcı ve güçlü performansı ve Maddie Ziegler'in duygusal açıdan etkileyici dönüşü tarafından yönetilen olağanüstü genç bir oyuncu kadrosuyla kamera arkasında çarpıcı bir çıkışa işaret eden hassas ve hareketli bir hikaye." dedi.

    Filmin ortak yapımcıları; "HBO Max, bu film için mükemmel bir yer ve filmi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ulaştırmak için Warner Bros.'taki tüm ekiple birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi Park'ın kamera arkası yaratıcı ekibinde görüntü yönetmeni olarak Kristen Correll, yapım tasarımcısı görevinde Justin Dragonas, kurguda Jennifer Lee, kostüm tasarımında Tasha Goldthwait ve besteci olarak Finneas O'Connell yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top