Hesabım
    HBO Max, ‘Made for Love’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    Romantik komedi için devam kararı geldi

    Başrolünde Cristin Milioti'nin yer aldığı ve Alissa Nutting'in romanından uyarlanan orijinal HBO Max kara komedisi “Made for Love”, ikinci sezon onayı almayı başardı. HBO Max'te orijinal komedi ve yetişkin animasyon bölümlerinden sorumlu başkan yardımcısı Suzanna Makkos, “Made for Love, komik, karanlık ve tamamen benzersiz. Yetenekli yapımcılar, inanılmaz oyuncular ve CGI uzmanlarından oluşan bu rüya ekibiyle bu heyecan verici hikayenin bir sonraki bölümünü anlatmak için yeniden bir araya gelmekten dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi.

    Hikâye, on yıllık bir sürenin ardından, "duygusal verilerini" izlemek için beynine bir çip yerleştiren bir teknoloji milyarderiyle (Billy Magnussen) boğucu bir evlilikten sonra firarda olan Hazel Green'e (Milioti) odaklanıyor. Hazel, yaşlanan babasının (Ray Romano) arkadaşlık için sentetik seks bebeği “Diane”e güvenmeye başladığı çocukluk evinde saklanmak üzere memleketine kaçar ve olaylar başlar.

    Dan Bakkedahl, Noma DumezweniAugusto Aguilera ve Caleb Foote, başroldeki diğer oyuncular. Dizinin ilk sezonunun yürütücü yapımcılığını showrunner Christina Lee, Nutting, Patrick Somerville, Dean Bakopoulos, Liza Chasin ve SJ Clarkson'la birlikte üstleniyor. Yardımcı yapımcı Stephanie Laing, pilot bölüm ve sezon finali de dahil olmak üzere altı bölümü yönetti. Alethea Jones iki bölüm yönetti.

    Dizinin yapımını Paramount Television Studios üstleniyor. Nutting, ikinci sezonda showrunner olmak için Lee'ye katılıyor. İkili, “İnanılmaz oyuncu kadromuz ve ekibimizle tekrar çalışma şansı bulduğumuz için çok heyecanlıyız. Teslim alma işlemini daha önce duyururduk ama Diane'in anlaşmasını bitirmek zorluydu. Herkes onun bir oyuncak bebek olduğunu düşünüyor ama o gerçekten sert bir karakter." dedi ve esprili bir dille ikinci sezon sevinçlerini paylaştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top