Hesabım
    Christine Ko, Judy Greer'lı ‘Mabel’in Kadrosunda!

    Bağımsız filmin kadrosuna bir yıldız daha

    Christine Ko (Dave), Nicholas Ma'nın yöneteceği Mabel'in kadrosuna katıldı. Ko, adı geçtiğimiz günlerde açıklanan Judy Greer (Kidding)'la birlikte bağımsız filmde görülecek. Mabel, tek arkadaşları evini çevreleyen bitkiler ve ağaçlar olan Callie'ye odaklanıyor. Callie, babasının işi, aileyi kısır bir alt bölüme taşıdığında, en iyi arkadaşı Mabel adında bir saksı bitkisi dışında tamamen izole edilmiştir. Callie için Mabel bir akran, bir dost, belki gözden kaçan veya görünmeyen, ama yine de çok canlı bir arkadaştır.

    Ko, Callie'nin genç annesi Angela'yı canlandıracak. Şehir merkezinde havası olan bir anne olan Angela, benzersiz ve meraklı çocuğuyla gurur duyuyor. Callie için önemliyse, onun için de önemlidir. Kızının çok yönlü bir insan olmasına yardım etmek istiyor ama ne kadar yardım edebileceği gerçeğiyle yüzleşmek zorunda. Greer, daha önce bildirdiğimiz gibi, Bayan G. olarak bilinen bir karakteri oynuyor.

    Nicholas Ma, Joy Goodwin'le birlikte yazdığı bir senaryodan bağımsız film Mabel'ı yönetiyor. Filmin yapımcıları Helen Estabrook, Luca Borghesde ve Ben Howe olacak. Ko, şu anda FX/Hulu'nun hit dizisi Dave'de görülebilir. Komedi dizisinde, rapçi Dave Burd'ün (Lil Dicky) reklam dünyasından eski arkadaşı Emma'yı oynuyor.

    Christine Ko'nun rol aldığı TV kredileri arasında Master of None, Upload, Hawaii Five-0, Relationship Status, The Great Indoors ve  BFF gibi dizilerde yer alıyor. Aktris, son zamanlarda Tyler Savage'ın Stalker'ında, Alan Yang'ın Tigertail'inde ve Stephanie Turner'ın Justine'inde rol alarak film tarafında yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top