Hesabım
    Sean Penn Filmi "Flag Day"den Fragman!

    Cannes'da prömiyer yapan filmden ilk fragman yayında

    Sean Penn'in yaklaşmakta olan filmi “Flag Day”, Penn ve çocukları Dylan Frances Penn ve Hopper Jack Penn'in işlevsiz Vogel ailesi olarak yer aldığı ilk fragmanını yayınladı. Sean Penn, Jenifer Vogel'in babası, suçlu ve dolandırıcı John Vogel'la olan sorunlu ilişkisini anlatan 2004 tarihli anısına dayanan filmde hem yıldız hem de yönetmen olarak görev yapıyor.

    Film, anıya sadık kalıyor ve havalı bir narsist olan John (Sean Penn)'la, hevesli bir gazeteci olan Jennifer (Dylan Frances Penn) arasındaki sorunlu ilişkiyi sunuyor. Katheryn Winnick, John'un karısı Patty'yi oynuyor ve Hopper Jack Penn, başıboş oğulları Nick'i canlandırıyor. “Flag Day”, Dylan Frances Penn'in ilk başrolünü işaret ediyor.

    Fragman, John'un çılgın bir ebeveynlik yöntemine sahip olmasına ve ilişkilerini tekrar tekrar mahvetmesine rağmen, çocuklarını gerçekten sevdiğini gösteriyor. Bu yüzden John, kızına ona güvenebileceğini kanıtlamak için kriminal maskaralıklarından vazgeçmeye ve gerçek bir iş bulmaya çalışır. Film, eleştirmenlerden yüksek puanlar alamadı ama kısa süre önce Cannes'da gösterime girdi ve burada dört dakika ayakta alkışlandı. Dylan Frances Penn içinse ödül heyecanı yarattı.

    “Flag Day”de ayrıca Katheryn Winnick, Eddie Marsan, Hopper Jack Penn, Josh Brolin, Norbert Leo Butz, Jayden Rylee, Regina King, Cole Flynn, Beckam Crawford, Bailey Noble, James Juce ve Dale Dickey rol alıyor. William Horberg, John Kilik ve Fernando Sulichin yapımcılar. Jez Butterworth senaryoyu uyarladı ve Danny Moder görüntü yönetmenliğini yaptı. United Artists Releasing'den gelen “Flag Day”, 20 Ağustos'ta sınırlı ABD sinemalarında gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top