Hesabım
    Sean Penn Filmi ‘Flag Day’in Haklarını MGM Satın Aldı

    Film, Cannes Film Festivali'nde prömiyer yapacak

    Sean Penn'in yeni draması “Flag Day”, küresel ilk gösteriminin Cannes Film Festivali'nde yapılması planlanmadan haftalar önce Kuzey Amerika haklarını Metro-Goldwyn-Mayer'e sattı. Filmin yönetmeni Penn, oyuncu kızı Dylan Penn'le birlikte aynı zamanda oyuncu olarak yer alıyor. Film, Jennifer Vogel'in ünlü anı kitabı "Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life"ın bir uyarlaması ve yazarın dolandırıcı babası John Vogel ile zorlu ilişkisini anlatıyor.

    Sık sık yasaların yanlış tarafında faaliyet gösteren John Vogel, binaları ateşe verdi, bankaları soydu ve 20 milyon dolardan fazla değeri olan sahtekarlıklar yaptı. Aynı zamanda, kızıyla olan bağlarını karmaşıklaştıran, sevimli ve şefkatli bir baba da olabildi. Penn'in ilk yönetmenlik denemesi “The Indian Runner”, dünya prömiyerini 1991'de Cannes'da yaptı. Oyunculuk çalışmaları arasında “Mystic River”, “Dead Man Walking” ve “Milk” yer alıyor. Penn ayrıca “The Crossing Guard” ve “Into the Wild” filmlerini yönetti. 

    MGM adına yapılan bir açıklamada; “Sean'ın filmi bizi hemen büyüledi. Tabii ki Dylan ve Sean'la birlikte tüm oyuncu kadrosunun olağanüstü performansları, Jennifer'ın inanılmaz hayat hikayesi ve tüm film yapım ekibinin bu gerçek hikayeyi uzun yıllar sonra beyaz perdeye taşımak için gösterdikleri büyük özen de bizi heyecanlandırdı." sözlerine yer verildi.

    Film, Jez Butterworth (“Edge of Tomorrow”) ve John-Henry Butterworth (“Ford vs. Ferrari”) tarafından beyazperdeye uyarlandı. “Flag Day”de ayrıca Josh Brolin, Norbert Leo Butz, Dale Dickey, Eddie Marsan, Bailey Noble, Katheryn Winnick ve Sean Penn'in oğlu Hopper Jack Penn yer alıyor. Filmin yapımcılığını William Horberg, Jon Kilik ve Fernando Sulichin yapıyor ve Cat Power, Eddie Vedder ve Glen Hansard'ın orijinal şarkılarını içeriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top