Hesabım
    Jennifer Garner, Netflix'le Anlaşma İmzaladı ve Yes Day'in Devamı İçin Onay Aldı

    Aile komedisi Yes Day, macerasına devam edecek

    Netflix'le yaptığı yeni anlaşmanın bir parçası olarak Jennifer Garner, kendisinin yapımcılığını üstlenmesi ve başrolde oynaması için bir dizi yeni film geliştirecek ve bunlardan biri “Yes Day”in devamı olacak. Aile komedisi, mart ayında Netflix'te yayınlandı ve şirkete göre Netflix'in bugüne kadarki en büyük çocuk ve aile filmi olarak 62 milyon hane tarafında izlendi.

    Garner ve Édgar Ramírez, üç çocuğuyla her şeye evet demeye karar verene kadar (belirli sınırlamalar dahilinde) bir “hayır” döngüsüne yakalanmış ebeveynleri oynuyor. “Yes Day” konsepti, Garner'ın çocuklarıyla Amy Krouse Rosenthal'ın aynı adlı çocuk kitabından yaptığı bir şeye dayanıyor. Garner, “Yes Day”in yapımcısıydı ve aynı zamanda filmde rol aldı. Devam filmi şu anda Netflix'te geliştiriliyor ve Garner bir kez daha yıldız olacak.

    Garner'ın yaklaşan projelerinden ikisi de Netflix'le birlikte ancak anlaşmanın dışında. Bunların ilki, Shawn Levy'nin yönettiği ve Ryan Reynolds'ın oynadığı bir bilim kurgu filmi olan “The Adam Project” olurken, diğer proje Rosenthal'ın "Bedtime for Mommy” adlı kitabına dayanan bir aile vücut değiştirme komedisi olan “Family Leave” olacak.

    Garner, duyuruyla birlikte şunları söyledi: “Netflix ailesindeki harika yaratıcılar grubuna katılmaktan onur duyuyorum ve onların tutkulu ve yenilikçi ekipleriyle tüm departmanlarda çalışmaktan son derece heyecan duyuyorum. “Torres ailesi dünyanın her yerindeki evleri alt üst ederken Netflix'in küresel erişimini görmek, beni başka bir Yes Day için heveslendiriyor. Netflix'in devam eden desteği için minnettarım ve bu ortaklıkla her şeyi bir araya getirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top