Hesabım
    Margaret Cho, ‘Fire Island’ Filminin Kadrosuna Katıldı

    Cho, başrolleri tanıdık isimlerle paylaşacak!

    Getty Images

    Bu kesinlikle onun ilk seferi değil, ama Margaret Cho, "Fire Island"a gidiyor. Emmy adayı oyuncu ve komedyen, Joel Kim Booster ve Bowen Yang'la birlikte rol aldığı yeni Searchlight Pictures filminin kadrosuna katıldı. Ünlü LGBTQ dostu adada ev sahibi ve yönetici olarak önemli bir rol oynayacak. Proje, Sundance'in “Spa Night”ının arkasındaki isim olan Andrew Ahn tarafından yönetilecek.

    Booster, “Pride and Prejudice”in modern bir eşcinsel yorumu olarak tanımlanan senaryoyu da yazdı. Film, eklektik bir arkadaş kadrosunun yardımıyla efsanevi bir haftalık yaz tatili için yola çıkan iki en iyi arkadaşı takip ediyor. JAX Media (“Russian Doll”, “Broad City”) yapımcılığı üstleniyor ve film yalnızca ABD'de Hulu'da ve yurtdışında Star'da yayınlanacak. Eer iki yayıncı da Disney'e ait. John Hodges, Brooke Posch ve Tony Hernandez JAX adına projeyi denetlerken, Chan Phung ve Richard Ruiz Searchlight adına projede yer alacak.

    Cho, 1994 yılında ABC'nin çığır açan durum komedisi “All-American Girl”de ün kazandı. Kısa bir süre sonra, 1999'daki tek kadın şovu "I'm the One That I Want" Broadway'de bir hit haline geldi ve ulusal bir tur, en çok satan kitap ve uzun metrajlı bir film uyarlaması yarattı. “Notorious C.H.O.”, “Revolution” ve “Beautiful” dahil olmak üzere sonraki komedi turları eşit derecede başarılı oldu ve bazıları kablolu yayın aracılığıyla yayınlandı.

    2009'da Cho, Lifetime'da altı sezon yayınlanan “Drop Dead Diva” dizisinde başrol oynadı. Ertesi yıl, Kim Jong Il'nun da yer aldığı, Tina Fey'in “30 Rock”ında seçkin konuk oyuncu dalında Emmy adaylığı kazandı. Son zamanlardaki çalışmaları arasında “The Masked Singer”, HBO'nun “High Maintenance” ve bağımsız “Friendsriving” yer alıyor. Netflix'in beğenilen orijinal animasyonu “Over the Moon”da Ling Teyze'yi seslendirdi ve en son “Good on Paper”da Iliza Shlesinger'la birlikte rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top