Hesabım
    Tiffany Haddish ve LaKeith Stanfield, ‘Haunted Mansion’da Yer Alabilir

    Disney, iki yıldızı kadrosuna katmak üzere

    Dominik Bindl/Getty Images

    Komedyen Tiffany Haddish ve Oscar adayı LaKeith Stanfield, Disney'in şirketin imza oyunlarından birine dayanan aile macerası Haunted Mansion'da rol almak için görüşmelerde bulunuyor. Daha önce Dear White People ve Bad Hair'ın yönetmenliğini yapan Justin Simien, Katie Dippold'un senaryosunu yazdığı uzun metrajlı projeyi yöneterek büyük bütçeli stüdyoya giriş yapıyor.

    Yapımcılığı Rideback'ten Dan Lin ve Jonathan Eirich yapacak. Rideback'ten Nick Reynolds da yürütücü yapımcılık yapıyor. Hikaye, itibari konağa taşınan bir aileyi takip edecek. Stanfield, bir zamanlar doğaüstü şeylere inanan ama şimdi New Orleans'ın Fransız Mahallesi'nde oldukça cansız bir tur rehberi olan bir adamı oynayacak. Haddish, ölülerle iletişim kurmak için işe alınan bir medyumu oynayacak.

    Bu sonbaharda Louisiana'da çekilecek olan proje, stüdyonun tema parkı cazibe merkezlerinden birinden uyarlanan en son proje. Jungle Cruise, cuma günü açılıyor ve Eddie Murphy'nin oynadığı 2003 filmiyle bağlantılı değil. Haddish, son olarak Netflix'in komedi filmi Bad Trip'te yer aldı ve yapımcılığını Rideback'in üstlendiği komedi Easter Sunday'in yapımını tamamladı. Daha sonra, Lionsgate'in 2022'de piyasaya sürmeyi planladığı, Nicolas Cage meta-filmi The Unbearable Weight of Massive Talent'te yer alıyor.

    FX'in Atlanta'sının yıldızlarından biri olan Stanfield, iki Oscar kazanan ve Stanfield'a en iyi yardımcı erkek oyuncu adaylığı kazandıran Judas and the Black Messiah'da Daniel Kaluuya ile karşılıklı oynadı. Ardından, bu sonbaharda Netflix'te yayınlanacak olan western The Harder They Fall'da rol alacak. Daha önce Get Out filminde yer almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top