Hesabım
    Daniela Melchior, The Suicide Squad Setindeki Kutlama Videosunu Paylaştı

    James Gunn'dan Melchior'a sürpriz doğum günü kutlaması

    The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosu birlikte çalışırken çok iyi vakit geçirdiğini röportajlarda söyledi ve Daniela Melchior, bunu kanıtlarcasına yönetmen James Gunn'ın kendisi için düzenlediği bir doğum günü sürprizinin kamera arkası videosunu paylaştı. Melchior, Gunn'ın Suicide Squad'ının yeni versiyonunda Task Force X'e eklenen yeni oyunlardan biri olan Ratcatcher II'yu oynuyor.

    Film, Melchior'un ilk İngilizce filmini temsil ediyor, çünkü Melchior öncelikle Ouro Verde gibi Portekiz televizyon dizileri, The Black Book ve Perque Mayer filmleri ve Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün Portekizce versiyonu için Spider-Gwen/Gwen Stacey'i seslendirmesiyle tanınıyor. DC çizgi romanlarında Ratcatcher, Gotham City'nin kanalizasyonlarını işgal eden, çeşitli suçlar işlemek ve şehri istikrarsızlaştırmak için farelerle iletişim kurabilen ve onları kontrol edebilen bir kötü karakterdir. Melchior'nun versiyonu olan Cleo Cazo, karakterin özellikle The Suicide Squad için oluşturulmuş yeni bir versiyonu. Orijinal Ratcatcher'ın kızı olarak tasvir edilmiştir, dolayısıyla ismine eklenen son ek orijinal Ratcatcher'dan gelmektedir.

    Melchior videoyu Twitter hesabında paylaştı ve The Suicide Squad üzerinde çalıştığı zamanı hatırlattı. Melchior'un doğum günü olan 1 Kasım 2019 tarihli video, onun Panama'daki sette, David Dastmalchian'ın Puantiyeli Adamı ile çekimler arasında renkli bir kek kulesi tarafından şaşırtıldığını gösteriyor. Melchior sürprizi "hayatının en güzel günlerinden biri" olarak nitelendirdi. Gunn pastayı taşıyor ve sevimli bir şekilde Melchior, tüm bu süre boyunca The Suicide Squad'da Sebastian'ı oynayan farelerden birini tutuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top