Hesabım
    Shea Whigham ve Olivia Munn'lu 'The Gateway'den Fragman

    Suç geriliminden ilk fragman yayında

    Lionsgate, film yapımcısı Michele Civetta'nın aksiyon suç gerilim filmi The Gateway için resmi bir fragman yayınladı. Hapishaneden dönen suçlularla ilgili cesur gerilim filmlerinden bir diğeri, her türlü karanlık anlaşmaya kapılarak suç mafyasıyla büyük bir hesaplaşmaya yaşayan insanlara odaklanıyor. Başrolde tüm bu sorunları çözmeye çalışan iyi bir adam da var!

    Shea Whigham, babası hapisten döndüğünde müdahale etmeye karar veren ve onları bir suç hayatına çeken, bekar bir annenin kızının bakımıyla görevlendirilmiş bir sosyal hizmet görevlisi olarak rol alıyor. Etkileyici oyuncu kadrosunda Olivia Munn, Taryn Manning, Mark Boone Junior, Taegen BurnsFrank Grillo ve Bruce Dern yer alıyor.

    Film, fragmanında, sinematografisinin gücüyle (Bryan Newman) ön plana çıkıyor ve bir ortalama suç gerilim filminden daha iyisi bizi bekliyor gibi görünüyor. Fragmanın ikinci yarısı da yoğun bir aksiyon içeriyor. Sonuçta, akisyon ve suç filmlerini sevenlerin heyecanla ekran karşısına oturacağı kesin. Whigham, kendini, müvekkilini, kısa süre önce şartlı tahliye edilen kocasından korumaya çalışırken bulan şanssız bir sosyal hizmet uzmanı olan Parker'ı oynuyor. Parker, aileyi, paha biçilmez zulalarını geri almak için umutsuz olan psikopat uyuşturucu satıcısının ve ekibinin şiddetli tehdidinden kurtarmaya çalışacak.

    Kaçış, daha önce Agony'den sonraki ikinci uzun metrajlı filmi olan ve birkaç kısa filmi bulunan İtalyan film yapımcısı Michele Civetta tarafından yönetiliyor. Senaryo, Alex Felix Bendana ve Andrew LevitasMichele Civetta tarafından yazıldı Lionsgate, Civetta'nın The Gateway'ini 3 Eylül 2021'den itibaren hem sinema, hem kiralama yöntemiyle izlemek mümkün. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top