Hesabım
    Cinayet Gizemi Filmi ‘See How They Run’a İlk Bakış

    Filmin iddalı kadrosu ve karakterleri açıklandı

    Searchlight Pictures'ın yakında çıkacak olan bol yıldızlı cinayet gizemi filmi artık resmi bir isme ve eksiksiz bir oyuncu kadrosuna sahip. Başrollerini daha önce duyurulan Sam Rockwell, Saoirse Ronan, David Oyelowo, Adrien Brody ve Ruth Wilson'ın oynadığı “See How They Run”, 2022'de geniş bir salon gösterimine hazırlanıyor.

    Adı yeni açıklanan isimler arasında ise, Harris Dickinson (“Beach Rats”), Sian Clifford (“Fleabag”), Jacob Fortune-Lloyd (“The Queen's Gambit”), Shirley Henderson (“Stan ve Ollie”), Reece Shearsmith (“High-Rise”), Paul Chahidi (“Twelfth Night”), Pearl Chanda (“I May Destroy You”), Charlie Cooper (“Avenue 5”) ve Pippa Bennett-Warner (“Harlots”) yer alıyor.

    Film, 1950'lerin Londra'sının Batı Yakası'nda geçiyor ve müthiş bir oyunun film versiyonu için yapılan planlar, ekibin önemli bir üyesinin öldürülmesinden sonra aniden duruyor. Dünyadan bıkmış Müfettiş Stoppard (Rockwell) ve hevesli çaylak Constable Stalker (Ronan) davayı üstlendiğinde, kendilerini ilginç olayların içinde bulurlar. Gizemli cinayeti, kendi tehlikeleri pahasına araştırmaya başlarlar.

    Tom George (“This Country”), Mark Chappell'in orijinal senaryosundan filmi yönetecek. Damian Jones ve Gina Carter yapımcı olacak. Proje, bu yılın başlarında Londra'nın tarihi mekanlarında çekildi.

    Searchlight film prodüksiyonunun başkanları Katie Goodson-Thomas ve DanTram Nguyen, “Tom George'a ve BBC ile yaptığı çalışmalara yıllardır hayranız. Birden çok türde bir topluluktan muhteşem performanslar getirme becerisi, onu See How They Run'ın yetenekli ekibine liderlik etmek için mükemmel bir seçim yaptı. Saoirse, Sam, Adrien ve David gibi Searchlight ailesinin birkaç üyesini tekrar ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top