Hesabım
    Netflix'ten, Formula 1 Efsanesi Michael Schumacher Belgeseli!

    Netflix, yeni spor belgeselini duyurdu

    XBox Live

    Gelmiş geçmiş en iyi Formula 1 pilotu olarak gösterilen, rekortmen şampiyon Alman Michael Schumacher hakkında bir belgesel olan “Schumacher”, 15 Eylül'den itibaren Netflix'te yayınlanacak. Film, onun mütevazi başlangıcından yedi dünya şampiyonluğuyla ve sayısız zaferle domine ettiği Formula 1'in zirvesine uzanan yolculuğunu anlatıyor.

    Toplamda 91 yarış kazanarak bir başka rekorun da sahibi olan Schumacher'in babası ve erkek kardeşi Ralf'e ek olarak, Schumacher'in eşi Corinna ve iki çocuğu Gina ve artık kendisi de bir Formula 1 sürücüsü olan Mick, en yakın arkadaşları ve rakipleri gibi ilk kez onun hakkında açıkça konuşuyorlar. Bunlar arasında Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore, David Coulthard, Willi Weber, Luca di Montezemolo, Piero Ferrari, menajeri Sabine Kehm de yer alıyor.

    B|14 FILM GmbH'den Benjamin Seikel ve Vanessa Nöcker “Schumacher”in yapımcıları olarak projede yer alıyorlar. Filmi Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker ve Michael Wech yönetti. Londra merkezli Rocket Science, filmin dünya çapındaki satışını ve dağıtımını temsil ediyor ve Netflix'le olan ortaklığı bir anlamda geliştiriyor.

    Netflix EMEA TV lisanslama Direktörü Kai Finke şunları söyledi: “Michael Schumacher'in son derece kişisel portresi, kariyerini takip eden hayranlarına ilham verecek ve onlara dokunacak. Aynı zamanda, ikonik kişiliği, yıldızın devasa Formula kariyerine aşina olmayan dünya çapındaki üyelerimize de tanıtacak." dedi. Schumacher, bir kayak etkinliği sırasında 2013 yılında kaza geçirdi ve o tarihten beri komada bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top