Hesabım
    Hastaneye Kaldırılan Bob Odenkirk'ten Mesaj Var

    Sette kalp krizi geçiren Odenkirk'ten açıklamalar

    Bob Odenkirk, bu hafta "Better Call Saul" setinde "küçük bir kalp krizi" geçirip hastaneye kaldırıldıktan sonra hayranlarına destekleri için Twitter'dan teşekkür etti ve; "Merhaba. Ben Bob. Teşekkürler. Bu hafta etrafımı saran aileme ve arkadaşlarıma ve benimle ilgilendiğini ifade ederek sevgisini dile getiren herkese. Bu etkileyici. Sevgiyi hissediyorum ve bu çok şey ifade ediyor.” dedi.

    Odenkirk, Tweet'in devamında; "Küçük bir kalp krizi geçirdim ama Rosa Estrada ve tıkanıklığı ameliyatsız nasıl gidereceğini bilen doktorlar sayesinde iyi olacağım. Ayrıca, AMC ve Sony'nin bu süreçteki desteği ve yardımı bir sonraki seviye oldu. İyileşmek için bir vuruş yapacağım ve yakında döneceğim.” dedi. Salı günü, 58 yaşındaki oyuncu New Mexico'daki “Better Call Saul” setinde bayıldı ve hastaneye kaldırıldı.

    Çarşamba öğleden sonra, Odenkirk'ün ekibi şu açıklamayı yaptı: "Kalple ilgili bir olay yaşadıktan sonra Bob'un durumunun stabil olduğunu doğrulayabiliriz. O ve ailesi, onunla ilgilenen inanılmaz doktorlara ve hemşirelere, ayrıca onun yanında kalan oyuncu kadrosuna, ekibine ve yapımcılarına şükranlarını sunmak istiyor. Odenkirk'ler ayrıca herkese iyi dileklerini ilettikleri için teşekkür ediyor ve Bob iyileşmeye çalışırken şu anda onların mahremiyetini talep ediyor.”

    Bu hafta on binlerce hayran, arkadaş ve ünlü, Odenkirk'e desteklerini göndermek için sosyal medyadaydı. Show'un yaratıcılarından David Cross ve Breaking Bad"in başrollerinde yer alan Bryan Cranston ve Aaron Paul bu isimler arasındaydı. Odenkirk, 2009'da başlayan Emmy ödüllü “Breaking Bad”in ikinci sezonundan sonuna kadar avukat Saul Goodman karakterini canlandırdı. Spin-off projesi “Better Call Saul”, Odenkirk'in karakterin Jimmy McGill'den Goodman'a dönüşümünü anlatıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top