Hesabım
    Natalie Portman'lı "Days of Abandonment"tan Son Detaylar

    HBO projesinde son durum ne?

    Oscar ödüllü yıldız oyuncu Natalie Portman'ın başrolünde yer aldığı HBO filmi "Natalie Portman" rafa kalkmış gibi gözüküyor. Kanal tarafından pazartesi günü yapılan açıklamaya göre, Portman filmden ayrıldı ve prodüksiyon ilerlemeyecek. Portman'ın tahmin edilemeyen bazı kişisel nedenlerden dolayı projeden ayrıldığı ve geri dönmeyeceği öğrenildi.

    HBO tarafından yapılan bir açıklamada; "Yetenekli ekibimiz ve bizler, bu harika projeyi gerçekleştiremeyeceğimiz için çok üzgünüz. Oyuncularımıza, yapım ekibimize ve bu ana kadar emeği geçen herkese sıkı çalışmaları için içten teşekkür ediyoruz." sözlerine yer verildi. Projenin belli bir aşamayı geçtiği ve çekimlere çok az bir süre kaldığı öğrenildi.

    Portman, ilk olarak nisan ayında, Elena Ferrante'nin romanından uyarlanacak filmde yer alacağını açıklamıştı. Hikaye, düzenli bir ev hayatı için kendi hayallerinden vazgeçen Tess adlı bir kadının hikayesini takip ediyor. Kocası tarafından terk edildikten sonra hayalleri yıkılıyor ve hayata karşı olan güveni sarsılıyor. Artık, kararlarını daha ciddi bir şekilde gözden geçirmeye karar veriyor.

    Portman, aynı zamanda yürütücü yapımcılık görevini üstleniyordu. Bu konuda Sophie Mas'la birlikte çalışacaktı. Maggie Betts uyarlamayı kaleme aldı ve filmi yönetmeye hazırlanıyordu. Projenin başka bir oyuncuyla devam etme olasılığı zor gözüküyor. Portman ise kararında ısrarcı ama romanın hakları farklı bir şirkete devredilebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top