Hesabım
    James McAvoy ve Sharon Horgan'lı "Together"dan Fragman

    Filmin yönetmen koltuğunda Stephen Daldry yer alıyor.

    Geçtiğimiz bir buçuk yıl çiftler için pek kolay olmadı. Bazıları bu durumdan hoşnut olsa da çoğu ilişki evde mahsur kalan insanlar için zorlayıcı oldu. Bu durum, Stephen Daldry'nin son filmi Together'daki James McAvoy ve Sharon Horgan çifti için de geçerli. Film, geçtiğimiz yıl sokağa çıkma yasağının olduğu bir zaman diliminde 10 gün içinde çekildi.

    Film, anlaşılacağı üzere evlerinden mahsur kalan bir çiftin yaşadıklarına odaklanıyor. Film, bazı ülkelerde daha önce gösterildi ve yüksek puanlar elde etti. 27 Ağustos tarihinde ise önce Amerika, daha sonra diğer ülkelerde gösterime girecek. Ünlü, İngiliz senaryo ve oyun yazarı Dennis Kelly tarafından yazılan film, bir aile olmanın, hayatta kalmanın ve ilişkileri yeniden ele almanın gerçekçi bir hikayesi olarak tanımlanıyor.

    Horgan, kamera önündeki çalışmaları ve Pulling, CatastropheDivorce ve This Way Up gibi dizilerin ardındaki yaratıcı çalışmalarıyla tanınıyor. Mc Avoy, The Sandman seslendirmesi ve His Dark Materials dizisiyle karşımıza çıkıyor. Yakın tarihli sinema çalışmaları arasında Glass, It: Chapter Two ve X Men: Dark Phoenix gibi filmler yer alıyor.

    Yönetmen Daldry, Oscar adaylıkları ve dramalardaki başarılarıyla biliniyor. Billy Elliot, The Hours, The Reader gibi Oscar adayı filmleri yöneten Daldry, dizi dünyasının en başarılı yapımlarından The Crown'un bazı bölümlerine de imza attı. Together, The Guardian'a göre, küresel bir izleyici kitlesi için ilk büyük pandemi hikayesi barındırıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top