Hesabım
    Kerry Washington, ‘Rockaway’ Uyarlamasında Rol Alacak

    Washington, aynı zamanda yapımcı olacak

    Emmy ödüllü başarılı oyuncu Kerry Washington, Netflix için çekilecek olan “Rockaway”in başrolünde yer alacak ve yapımcılık görevini üstlenecek. Diane Cardwell'in anı kitabı "Rockaway: Surfing Headlong Into a New Life"ın uzun metrajlı film uyarlaması, NAACP Image Ödülü sahibi Nichelle Tramble Spellman ("Truth Be Told") tarafından yazılacak.

    Filmde Washington, rutin bir görevdeyken beklenmedik bir şekilde sörfün üstün gücünü keşfeden ve kendini her zaman bildiği rahat hayattan, eklektik Rockaway Beach'te romantizm ve kendini keşfetme macerasına doğru koşarken bulan Manhattan merkezli bir gazeteciyi oynuyor. Temmuz 2020'de yayınlanan kitap, Cardwell'in sörf dünyasına dahil olduğu sırada kendi kendini yeniden keşfetmesinin hikayesini anlatıyor.

    Houghton Mifflin Harcourt kitabı, Outside Magazine tarafından yılın en iyi macera seyahat kitaplarından biri seçildi. “Rockaway”, yayıncıyla çok yıllık ilk bakış anlaşmasına sahip olan 3dot Productions'tan Liza Chasin tarafından yaratıldı. Netflix'le yapılan anlaşma Simpson Street adına Washington ve Pilar Savone ile Aevitas Entertainment adına Todd Shuster'ın yapımcılığını içeriyor. Cardwell ve Margaret Chernin ise yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Yeni proje, Paul Feig'in yönettiği “The School for Good and Evil”de Charlize Theron, Laurence Fishburne ve Michelle Yeoh'la başrol oynadıktan sonra Washington'un Netflix'le yaptığı en son proje anlamına geliyor. Sophia Anne Caruso ve Sofia Wylie'nin yapımcılığını üstlendiği film, Soman Chainani'nin popüler fantastik masal romanlarından uyarlanıyor. Ödüllü oyuncu ve yapımcı, daha önce “The Prom” ve “American Son” için yayıncıyla ortaklık kurmuştu ve son olarak “Little Fires Everywhere”de rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top