Hesabım
    Dave Bautista, Rol Aldığı "Knives Out 2" Hakkında Konuştu

    Bautista, devam filminin çok daha iyi olduğunu düşünüyor

    WWE

    Dave Bautista, “Knives Out 2”nun selefinden daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durum, orijinal filmin küresel bir başarı yakalamış olması ve En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar adaylığı kazanması göz önüne alındığında kolay bir sonuç değil. Rian Johnson, şu anda Avrupa'da devam filmini çekiyor ve yakın zamanda prodüksiyonun Yunanistan'daki bölümlerini tamamladı.

    Bautista, People dergisine “Gerçekten, ilkinden daha iyi olmasa da çok iyi olacağını düşünüyorum. Bunu söylemekten her zaman korkuyorum çünkü kimsenin daha iyi olacağımızı söyleyerek gücenmesini istemiyorum ama gerçekten bu sonucu düşünüyorum. Bence karakterler çok daha renkli. Bence insanlar buna gerçekten bayılacaklar. Karakterler çok harika. Onlar çok farklı. Herkes çok iyi oynadı. Birkaç oyuncu arkadaşımla çalışıyordum ve performansları ve bu karakterlere ne kadar iyi adapte olduklarını görmek beni büyüledi. Bence buradaki karakterler, ilk filmden daha tuhaf." dedi.

    “Knives Out 2”, Daniel Craig'i yeni bir cinayet gizeminde dedektif Benoit Blanc rolünü yeniden canlandırırken buluyor. Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline, Jessica Henwick, Ethan Hawke ve Jada Pinkett Smith'le birlikte seriye yeni katılan birçok yüksek profilli oyuncudan biri. Netflix, “Knives Out 2” ve “Knives Out 3”nin haklarını 450 milyon dolara güvence altına aldı. Yapım başlamadan önce Bautista, devam filmini çekmek için “dehşete düştüğünü” ve “gergin olduğunu” söyledi. Aktör, “İnsanlar sizden bir şeyler beklediği için şu anda baskı oldukça yüksek. Hakkını vermek istiyorum. Bununla gurur duyuyorum. Ben bir saha oyuncusuyum. Bir touchdown pas atmak istiyorum.” dedi.

    Bautista sözlerinin devamında, "Her zaman bu konuda yeni olduğumu hisseden bir parçam olacak. Hala öğreniyorum ve kendimi tutabilmek istiyorum. Yani biraz korku faktörü var, çünkü, bu oyuncuların çoğu ve yönetmen başarılı, deneyimli ve ödüllü. Ancak, günün sonunda, kariyerimi ve birlikte çalıştığım insanları böyle değerlendiriyorum. İçinde bulunduğum projeler, birlikte çalıştığım yönetmenlerle daha da önemli. Bu yüzden, bu kadronun bir parçası olarak duyurulmanın büyük bir açıklama olduğunu biliyorum çünkü, ilk film büyük bir başarı yakaladı.” dedi. Netflix, “Knives Out 2” için henüz bir yayın tarihi açıklamadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top