Hesabım
    Rob Lowe, Netflix'in Aile Filmi ‘Dog Gone’ın Başrolünde!

    Rob Lowe, bir aile filmiyle Netflix'e dönüyor!

    Emmy adayı Rob Lowe, sevgili kayıp köpeğini bulmak için Appalachian patikasında zorunlu bir yürüyüş sırasında, bozulan ilişkilerini onarmaya çalışan bir baba ve oğlunun gerçek hikayesine dayanan Netflix filmi Dog Gone'un baş yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek. Komik ve yürek ısıtan hikaye, her kesimden insanın, ilaçsız yaşamak için sadece sayılı günleri olan hasta köpek Gonker'i aramaya katılmasıyla dünya çapında ilgi görmüştü.

    Dog Gone, yayıncının yılın en çok izlenen filmlerinden biri olan romantik komedi Holiday in the Wild'dan sonra Lowe'un Netflix'le ikinci kez yeniden bir araya gelmesi anlamına geliyor. Dog Gone'un prodüksiyonu bu ay Georgia'da başlayacak. Stephen Herek'in (Mr. Holland's Opus, The Three Musketeers ve The Mighty Ducks) yönettiği filmde Johnny Berchtold ve Kimberly Williams-Paisley de rol alıyor.

    Dog Gone, Emmy Ödülü Adayı Nick Santora (The Sopranos, Prison Break, Scorpion, Most Dangerous Game) tarafından yazıldı ve aynı zamanda Blackjack Films Inc. adına yapımcılığı üstleniyor. Film, Dog Gone: A Lost Pet’s Extraordinary Journey and the Family Who Brought Him Home by Pauls Toutonghi adlı kitaptan uyarlandı. Jeremy Kipp Walker, Story Ink adına yapımcılık yapıyor. Walker, Oscar adayı The Big Sick ve Half Nelson'ın yapımcılığını da yapmıştı.

    Rob Lowe, 80'li yıllardan beri tanınmış bir oyuncu olarak kariyerini sürdürse de TV projeleriyle daha çok izleyiciye ulaşmayı başardı. The West Wing, Brothers & SistersParks and RecreationCode Black ve 9-1-1: Lone Star, en çok süre aldığı ve beğeni topladığı diziler. Sinema tarafında son olarak iki Noel filminde yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top